• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Aqualectra start morgen tussen 08.00 en 16.00 uur met werkzaamheden aan het waterdistributienet. Hierdoor kunnen bepaalde gebieden gedurende de dag last hebben van een lage waterdruk, bruin water of kan er geen water uit de kraan komen. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Onderstaande gebieden kunnen last ondervinden:
Landslaboratorium, Heelsumstraat, Wageningenstraat, Elsstraat, Djadostraat, Zwijsen College, Panoramaweg, Maastrichtstraat, Venlostraat, Roermondstraat, Oosterbeekstraat, Mato Grossostraat, Grebbelinieweg, Cadzandstraat, Oostburgstraat, Steenrijk, Dr. Maalweg, Quillstraat, Versuviusstraat, McDonald’s bij Dr. Maalweg, Saliña, Kaminda Saliña, Lindsbergweg, Nieuwe Fokkerweg.

Informatie
Voor meer informatie over de wateronderbreking kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

5 reacties op “Werkzaamheden waterleiding”

 1. @Stemmer, Terry is voor 9 maanden geschorst

 2. weet iemand hoeveel water lovers gebruikt? die heeft wel baat bij het verlagen van water tarieven en de bevolking financiert het met hoge stroom tarieven. terry hernandez kan je deze ff uitzoeken?

 3. Dat was dus deel van het grote plan om Curacao ”lam” te leggen, Wiels had al gewaarschuwd voor sabotage.
  Te Bandabou werden de ”messen geslepen” om zo onrust te zaaien op Curacao om zo de democratisch gekozen regering weg te krijgen, helaas zijn hun plannen uitgelekt. En ook de agua elektra generator van 30.000 gulden die volgens sommigen met opzet keer op keer kapot gemaakt word om zo, een ander rijk te maken.

  Ook dit kan geen toeval meer zijn!

 4. prima dat aqualectra het aankondigd, ik vraag me alleen elke keer wel af wat je moet doen als je weer bent aangesloten. heb laatst per ongeluk zonder goed te kijken een glas bruin water gedronken zonder goed te kijken (met limonadesiroop, vond de kleur wel een beetje raar maar had het daarna pas door) en weet niet of dit schadelijk is. er staat geen advies in de advertenties hoeveel tijd je moet wachten voor je het water weer kunt drinken, is op zich wel handig te weten bijv in verband met babyvoeding. kan me herinneren dat in nederland er wel iets bij stond maar weet niet meer wat.

 5. Ik vind het een goede zaak dat Aqualectra zijn onderhoudswerkzaamheden aankondigt. Misschien zou de volgende klantvriendelijke actie kunnen zijn om de werkzaamheden in het weekend uit te voeren. Of, bij werkzaamheden aan de waterleiding, dit ‘s avonds of ‘s nachts te doen? Is wel een beetje lastig voor die scholen daar, geen water overdag om de wc’s door te spoelen….