• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een aantal wijken zullen komende week tijdelijk zonder stroom zitten. Nutsbedrijf Aqualectra voert ondershoudswerkzaamheden uit aan het net en schakelt om deze reden tijdelijk de elektriciteit uit. In Van Engelen en Cas Cora zal dinsdag als eerste tussen 08.30 en 15.00 uur de stroom worden uitgeschakeld.

Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Volgende week kunnen ook onderstaande wijken een stroomonderbreking verwachten:
Dinsdag : Montagne Rey/Reinier Bor/Sabana Craz tussen 08.30 – 15.00 uur
Woensdag: Jongbloed tussen 08.30 – 15.00 uur
Donderdag: Van Engelen/Mahaai/Groot St. Joris tussen 08.30 – 15.00 uur

Informatie
Voor meer informatie over de stroomonderbrekingen kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

3 reacties op “Onderhoudswerkzaamheden aan stroomnet”

 1. Dat was dus deel van het grote plan om Curacao ”lam” te leggen, Wiels had hiervoor al gewaarschuwd.
  Te Bandabou werden de ”messen geslepen” om zo onrust te zaaien op Curacao om zo de democratisch gekozen regering weg te krijgen, helaas zijn hun plannen uitgelekt. En ook de agua elektra generator van 30.000 gulden die volgens sommigen met opzet keer op keer kapot gemaakt word om zo, een ander rijk te maken.

 2. WTF! Blijven die lui bezig.
  Het word steeds gekker van half 9 tot 3. Nou dan heb ik nog tot een paar dagen de tijd om koelkast en vriezer leeg te eten! Drie uurtjes trekt tie nog wel maar dit gaat echt te ver.
  Heb ooit in Nl van Eneco een schadevergoeding gekregen naar aanleiding van een onderbreking door werkzaamheden. Dat zie ik Aquaelectra nog niet zo snel doen.
  Ik vind het echt een schande dat ze hier zomaar mee weg kunnen komen!

 3. Dag voedselveiligheid!