• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Statenvoorzitter Ivas Asjes heeft een brief gestuurd naar minister George Jamaloodin van Financiën. In de brief verzoekt de Statenvoorzitter aan Jamaloodin de eerste suppletoire begroting 2012 met spoed naar de Staten te sturen.

Asjes refereert naar een brief van Jamaloodin waarin de minister van Financiën aangeeft dat de Staten de ontwerplandsverordening tot wijziging van de landsverordening van 18 januari tot vaststelling van de begroting van Curaçao voor het dienstjaar 2012 (eerste suppletoire begroting 2012) uiterlijk op 31 mei 2012 zullen ontvangen. “Tot op heden heeft dit echter niet plaatsgevonden.”

Begrotingswijziging
De eerste begrotingswijziging had, conform de landsverordening comptabiliteit op 15 mei naar de Staten verstuurd moeten worden, inclusief het advies van het Cft en de Raad van Advies en de reactie van het bestuur daarop. Tot op heden is de begrotingswijziging niet aan de Staten aangeboden.

Brief van Statenvoorzitter Ivar Asjes aan minister George Jamaloodin van Financiën
[scribd id=95590417 key=key-2bbb2wekxd2zveg7b82g mode=list]

6 reacties op “Staten wil begrotingswijziging ontvangen”

 1. Ik sluit niet uit dat deze brief naar de pers is verstuurd en vervolgens in de prullenbak is beland en nooit verzonden naar Jamaloodin.

  Ook Asjes doet het namelijk in de broek voor de MFK mafia.

 2. Het valt wel op dat deze brief in het Nederlands is geschreven terwijl normaal de brieven in het Papiaments zijn…. Is dit soms om Nederland te laten zien van kijk is, wij werken echt zoals staten moeten werken?

 3. Dit begint ergens op te lijken.
  @Staten: neem de rol van WATCHDOG serieus !!!

 4. Goede actie van Asjes. Hij heeft de kennis, kunde en ervaring om een gerespecteerd politicus te zijn maar heeft zijn eigen glazen ingegooid met zijn CTB creditcard fraude, zijn eigen politieke benoeming bij Selikor en die van zijn vrouw bij CPA. O zo dom.

 5. Ik wacht nog steeds op de 80/20 van onze Ivar. Wanneer komt die er nu?

 6. Tasjes doet dit in op dracht vanuit NEDERLAND<NEDERLAND