• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Groeien, dat is de ambitie van supermarktketen Albert Heijn. “Nu Albert Heijn Zeelandia voldoende winstgevend is, wordt het tijd voor een uitbreiding. We streven naar vestigingen op alle Benedenwindse eilanden”, vertelt algemeen manager Rens Mulder.

Eigenaar van de supermarktketen, Gerard van den Tweel, heeft op Bonaire een stuk grond gekocht met het doel om een supermarkt te openen. “Het is nog de vraag of het een Albert Heijn supermarkt gaat worden. Uiteraard is de voorkeur voor een Albert Heijn vestiging maar het is aan meneer van den Tweel om te beslissen welke naam deze supermarkt gaat krijgen”, legt Mulder uit.

Uitbreiding AH
Ook zijn er plannen om op Curaçao uit te breiden. “Het moment is nu aangebroken om een tweede Albert Heijn op het eiland te openen. We hebben verschillende opties op het oog. Maar welke het precies gaat worden en waar, dat weten we nog niet”, aldus Rens Mulder.

18 reacties op “Uitbreidingsplannen voor Albert Heijn”

 1. inderdaad weer een gezellig begin voor het nieuwe jaar, als we met z’n allen eens wat positiever worden komen we misschien nog ergens. Van mij mogen er nog 10 albert heijn’s bijkomen lijkt me geweldig voor de werkgelegenheid, alle supermarkten geven redelijk veel werk aan lokale bevolking ongeacht of de eigenaar Portugees, Curacaoenaar of Hollander is. Moet wel eerlijk zeggen dat de AH het vrolijkste/vriendelijkste personeel heeft, weet alleen niet ofdat dat met een prettige werk sfeer te maken heeft of gewoon verplicht is.

 2. Gelet het niveau van de discussie lijkt het wel of er Curacaose politici aan het debateren zijn. Mijn oprechte complimenten daarvoor.

 3. @ Ronnie, ik kan de AH prima veroorloven. Ik heb alleen geen behoefte meer aan de NL-producten en bovendien weiger ik die woekerprijzen te betalen. En ik blijf erbij…de Centrum is een prima winkel. Als jij de voorkeur heeft om bij de AH je boodaschappen te halen…dan moet je dat vooral blijven doen.

  @ Ronnie, typisch die hollandse arrogantie weer. Aanpassen betekent niet onder een boom gaan zitten en een byside nemen. Toen ik in NL studeerde wist ik dat ik met de NL maatschappij moest meegaan. Dat ik daar moest aanpassen betekende niet dat ik homofiele gevoelens zou krijgen, coke ging snuiven en/of pedofiel werd. Dus jou opgenoemde redenen om je niet te willen aanpassen op CUR slaan zeker nergens op. Daarnaast heb je onder de nederlanders (m.n. in NL) ook hangjongeren en mannen die vreemdgaan.

 4. Iedereen moet beginnen met hun eigen zakken bemoeien.

  Als er een nieuwe bedrijf zich op het eiland wil bevestigen is het beter voor Curacao. En als het bedrijf winstgevend is, is het nog beter, want meer dan 40% van de winst gaat voor de overheid..
  Ik weet niet wat het probleem is..
  Nemand doet niets, maar stelt zich kritisch op ander mans plannen en projecten.

  A wiseman ones said that:
  great minds discuss about IDEAS
  average minds discuss about EVENTS
  small Minds discuss only about what other PEOPLE does

  What are we people?

 5. @trey, als we ons moeten aanpassen dan ga ik ook onder een boom hangen en een byside nemen..

 6. @trey, dat jij je niet AH kan veroorloven maakt niets uit of de AH hier zit. Moet de Bruna en DA dan ook maar weggaan? Concurrentie is goed voor het eiland. En wees blij dat er nog mensen zijn die in Curacao willen investeren.
  en mbt Centrum. waarom stinkt het vlees daar zo naar gif?

 7. Nog een AH op Curacao is nergens voor nodig!! Er zijn voldoende supermarkten op dit kleine eiland. En bovendien is AH belachelijk duur. Als de nederlanders het belangrijk vinden om uitsluitend bij de AH hun boodschappen te willen doen….hadden ze hun verhuizing naar Curacao beter moeten overwegen. Ik heb ook zelf jaren in NL gestudeerd en gewoond. Na mijn remigratie naar mijn eiland heb ik de eerste maanden ook af en toe de AH gemist maar doe hedendaags mijn boodschappen gewoon bij de Centrum. Curacao heeft voldoende kwalitatieve supermarkten. De nederlanders moeten beter hun best doen om zich hier aan te passen. Meedoen met wat je hier aantreft!!!!

 8. Altijd dezelfde discussie bij dit soort onderwerpen (versgeperst, amigoe ingezonden berichten etc.) Word er een beetje moe van als ik dit telkens lees..”men moet dit” of “het is zo”… waarom laten we niet gewoon iedereen in zijn waarde en lekker doen wat hij/zij zelf wil (zolang anderen hier geen nadeel van ondervinden) ? Dat maakt het leven voor iedereen een stuk makkelijker en leuker! Zou een mooie “new years resolution” kunnen zijn?

 9. Christine, je bent wel aan het discrimineren.. waarom mogen portugezen wle supermarkten hebben en nederlanders niet? het is een vrije markt hoor! Duidelijk een makamba hater..

 10. Geachte heer van den Tweel,
  Wij hebben ‘n huis gekocht op Bonaire en gaan daar 6 mnd p/j wonen.
  Ik moet voor mijn dieet glutenvrij eten en wil U vragen, of U, zoals bij AH in Tilburg,
  ook op Bonaire in Uw nieuwe vestiging glutenvrije producten gaat verkopen ?
  Indien ja, kunt U mij vertellen welke artikelen ?
  Hartelijke dank voor de door u te nemen moeite.
  m.vr.gr,

  Henna Beers-Wienhoven
  Kaya Tin 3
  Nawat
  Bonaire

 11. Volkomen eens met Christine. Als je zo nodig de Nederlandse producten wilt, had je in Nederland moeten blijven. Ik ga zelf naar Centrum, prima winkel en alles is te krijgen. Echt belachelijk zo’n 2e AH. Bovendien is die AH weer voor de zogenaamde bovenklasse. Ik heb het goed, maar ik weiger die woekerprijzen te betalen!

 12. @ Gwendly inderdaad ik hoef niet naar de AH te gaan. Maar als je lekker verse producten van de AH wil moet je lekker in Nederland wonen. De vraag voor nog een AH is met name door Nederlanders die op het eiland wonen en lekker op hun eigen eilandje willen blijven, met eigen producten eigen mensen.. Ik vind dat ik goed bij Centrum, CostuLess, esperamos en als ik het nodig vind stap ik de AH. Hoe vaak komt AH bij kassa (cosumentenprogramma voor de gene die het niet kennen) met producten die niet helemaal in orde zijn.

 13. @Gwendly: is het nou nodig om zo te spreken? wist je wel hoe bespoten alles is uit de AH en wat ze allemaal in het vlees spuiten in het vlees dat in AH verkocht wordt..?
  Zo goed is AH ook weer niet. Het ziet er goed uit maar dat zegt niets: als een tomaat mooi rood eruit ziet zonder plekjes betekent het niet dat het gezond is. Maar ja..ons kent ons, he? Alles uit Nederland is altijd beter, he?

 14. @Christine, jij hoeft niet naar AH te gaan hoor. maar elke andere supermarkt waar ik kom zijn oude producten en het vlees ziet er al uit of het er 10 dagen ligt met vliegen. Of kannen met arabische teksten, Het is een marktwerking hoor en als er genoeg vraag is voor AH 3 waarom niet?

 15. Ik vind 1 Albert heyn op Curacao meer dan genoeg. Men moet gewoon naar de lokale supermarkten gaan, want die zijn er genoeg!
  Ik vind de Albert heyn op Curacao al groot genoeg. Daarnaast zijn de prijzen van de producten belachelijk.

 16. Grote Berg !!!
  Ik hoop dat er eindelijk een supermakt op de Grote Berg komt. Deze wijk wordt steeds groter met steeds meer huizen, maar geen mogelijkheid om dichtbij boodschappen te doen.

 17. ideaal voor omgeving jan thiel !!!

 18. @ Rens Mulder Hopelijk komen jullie ergens op de Caracasbaai te zitten. Eindelijk een alternatief voor Vreugdenhil waar je ‘genoodzaakt’ boodschappen moet doen vanuit Jan Thiel, Brakkeput, Bottelier etc. Dat gecombineerd met de toeristen uit de Jan Thiel resorts moet toch genoeg klandizie geven?!? Concurrentie met Vreugdenhil moet toch makkelijk zijn als ik luister naar al het geklaag over de kwaliteit (wat ze overigens niet doorrekenen in de prijs, dat is veel te hoog.