• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Versgeperst, Nieuws , FlowCURAÇAO – Het Beraad van Antillianen en Arubanen Tilburg (BAAT) lanceert vandaag een interactief communicatieplatform. Hierop komt informatie voor en over de Antilliaanse en Arubaanse (AA) gemeenschap. Het platform is voor alle AA-Tilburgers en Tilburgers die met hen te maken hebben.  
 
Er waren al veel informatiebronnen, maar deze bereikten onvoldoende de AA-gemeenschap. Ook lukte het andere maatschappelijke organisaties, werkgevers, politieke partijen, onderwijs, gemeente, pers enzovoort niet om de doelgroep effectief te bereiken en een goed beeld te krijgen van de Antilliaanse en Arubaanse Tilburgers.

Platform
Naast de website is BAAT ook via Twitter (@baat013) en Facebook (beraad Antillianen en Arubanen Tilburg) te volgen. Het platform is bedoeld voor iedereen die de Antilliaanse en Arubaanse Tilburger wil informeren over relevante zaken of over ‘nice-to-know’ zaken.

BAAT
Dit beraad is het aanspreekpunt en de overlegpartner op beleidsniveau voor de gemeente Tilburg als het gaat om aspecten van beleid die relevant zijn voor participatie en integratie van Antillianen en Arubanen in de gemeente Tilburg. Verder onderhoudt BAAT relevante contacten met maatschappelijke kaders, politici, beleidsmakers, partners en andere instanties over zaken die van invloed zijn op de maatschappelijke positie van Antilliaaanse en Arubaanse Tilburgers.

www.versgeperst.com