• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Secretaris-Generaal Geraldine Christina (Ministerie Gezondheid, Milieu en Natuur) was onlangs aanwezig in Breezes Curaçao Resort Spa & Casina. Daar was zij voor de uitreiking van certificaten aan cursisten van het Academy Hotel die hun cursus Basis Hygiëne (HACCP) succesvol hadden afgerond.

Christina benadrukte in haar toespraak het belang van de ervaring die de cursisten van het Academy Hotel hebben opgedaan met deze cursus. Zij feliciteerde alle cursisten en wenste hen succes in hun verdere carrière.
 
Cursus Basis Hygiëne
De cursus werd gegeven door de bedrijven DMC en Eco-biota NV die zijn gespecialiseerd op het terrein van milieu en hygiëne.  Het Academy Hotel is een instituut waar horecastudenten van verschillende opleidingen praktijkervaring kunnen opdoen.

3 reacties op “Certificaat cursisten Academy Hotel”

 1. @A Mercillia dat is mogelijk als men dit soort zeer belangrijke onderwerpen samenvoegen in een opleiding. Het behalen van een certificaat geeft een persoon een doel om na te streven zo motiveert men een persoon en motivatie is zeer nodig afgezien van de educatie waarde die er ook aanwezig is. Door educatie leer je denken over wat je schrijft

 2. A Mercillia,

  Totdat je meerdere keren flink aan de race bent na een bezoek aan diverse eetgelegenheden… 😉

 3. Kunnen we niet eens ophouden met het uitreiken van allerhande flut certificaten?

  Er komt nog een dag dat ik mijn schoenen niet meer kan strikken zonder daarvoor een certificaat te krijgen.