• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft vandaag in het kader van handhaving van de Wet voor toelating en uitwijzing, huiszoekingen gedaan in drie woningen en veertien buitenlanders aangehouden. De eerste aanhouding vond plaats in een huis in Berg Altena waar een Jamaicaanse man en vrouw gearresteerd.

Vervolgens gingen de agenten naar een woning in Sans Souci waar drie mannen en drie vrouwen werden gearresteerd. Alle zes hebben de Jamaicaanse nationaliteit.

Arrestaties
De tocht van de politie ging verder op een adres aan de Cabo Verdeweg waar zij een Dominicaanse vrouw en drie mannen aanhielden. Op de Suffisantweg arresteerden agenten, ter hoogte van het Rode Kruis, twee Colombianen die geen geldige verblijfsdocumenten bij zich hadden.

Departement van Immigratie
Op de Suffisantweg arresteerde de politie ter hoogte van het Rode Kruis twee Colombianen die geen geldige verblijfsdocumenten bij zich hadden. Alle veertien buitenlanders zijn overgebracht naar het Departement voor Immigratie. Na een onderzoek werd een Dominicaans stel in vrijheid gesteld nadat zij hun verblijfsdocumenten konden weerleggen. Het departement is momenteel bezig met voorbereidend werk om de overige arrestanten terug te sturen naar hun land.

7 reacties op “Immigratie stuurt twaalf illegalen terug”

 1. @ Nardy. Mensen die hard willen werken, werkelijk een schande!

  Je lijkt rita wel:-))). Volgens mij vlieg je hier even onopzettelijk de bocht uit. Economische vluchtelingen wel of niet hard werkend behoren overal uitgezet te worden ook op Curacao. Luiheid en werkvrees bestrijdt je niet door illegalen binnen te houden maar door de lapzwanzen een schop onder hun kont te geven. Ik weet natuurlijk niet wat Schotte nog van plan is hoe naar 400.000 inwoners te komen, want aan vrouwen als rita heeft hij ook helemaal niets wat dat betreft.

 2. Illegaal is illegaal en daarom EXIT.
  Hoe stom ze hier ook zijn, het uitzettingsbeleid is een voorbeeld voor de hele wereld!

 3. @Nardy, jij bent toch die wijsneus die altijd alles beter weet?
  Voor dat je het weet moet je ook vluchten naar U…

 4. @Judy, Wanneer nederland dit doet zijn het meteen racisten dus leg aub uit wat het verschil is?

 5. Good job.

 6. @ nardy: illegaal is illegaal, toch? daar hebben we toch wetten voor? snap jouw ophef niet, deze mensen weten vantevoren dat ze dit risico lopen.

 7. Mensen die hard willen werken, werkelijk een schande!
  Arresteren en opsluiten als criminelen.

  Of zou Immigratiedienst lek & gek zijn? En zou die effectiver en beter kunnen controleren. Zie ook zwangere vrouw niet toelaten…