• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Hensley Koeiman (Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn) is vertrokken naar Nederland en Zwitserland. In Zwitserland zal hij de International Labor Conference bezoeken maar zondag bracht Koeiman eerst een bezoekje aan de Curaçaose atleet Churandy Martina.

Martina ontving de minister in het FBK stadion in Hengelo. In dit stadion wist de atleet zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in London door de 100 meter in 10.18 minuten te lopen. Vandaag vervolgt Koeiman zijn toer en reist door naar Zwitserland.

Conferentie
Tijdens de 101ste International Labor Conference in Zwitserland komen verschillende onderwerpen aan bod die de minister interesseren. Zo wordt de werkeloosheid onder de jeugd besproken en de autonome aanbevelingen in verband met sociale bescherming. De conferentie duurt van 30 mei tot en met 15 juni.

Nederland
De minister keert 2 juni weer terug naar Nederland om zijn werkbezoek af te maken. Hij zal onder andere minister van Immigratie en Asiel Gerd Leers ontmoeten en de Amsterdamse wethouder Andree van Es. In Rotterdam brengt hij een bezoek aan Burgemeester Ahmed Aboutaleb. Koeiman komt 11 juni weer aan op Curaçao.

12 reacties op “Koeiman bezoekt Europa”

 1. Cooper heeft de belastingbetaler dit jaar ook al tonnen gekost met peperdure en nutteloze trips.

  Maar nu is hij in Griekenland, een land waar het economisch voor de wind gaat en de miljoenen euros voor Curacao voor het oprapen liggen.

  Don Martina had gelijk toen hij zijn lidmaatschap van de MAN opzegde. Een beschaafd iemand wil toch niet langer geassocieeerd worden met profiteurs als Koeiman en Cooper, om nog niet te spreken van de laffe Eunice Eisden die het in haae broek doet voor de MFK regering en daarom consequent bij alle misstanden van MFK ministers de andere kant opkijkt. Als ze althans zelf niet op reis is, want ze heeft dit jaar op haar reizen al meer aan daggeldvergoedingen dan aan reizen bjj elkaar geharkt.

 2. Het is weer reistijd.. Cooper gaat naar Griekenland en Nederland op vakantie en Hakim lekker naar Miami.

 3. @Churandi,

  “Zwitserland heft bankgeheim zwart geld sparen op
  Er staat naar schatting voor 40 miljard aan zwart geld op buitenlandse rekeningen. Minister en voormalig staatssecretaris Jan Kees de Jager zet zijn jacht op zwart geld en zwart sparen voort. Nu heft volgens de minister na Luxemburg ook Zwitserland het bankgeheim op. Als dat lukt, levert het hem veel extra belasting op. Maar dat zal nog niet zo eenvoudig zijn. Maar u kunt ook gewoon sparen in Zwitserland in Zwitserse franken. De Zwitserse franc wordt steeds sterker ten opzichte van de euro”.

  Maar misschien hebben ze nog wel andere mogelijkheden dat weet ik dus niet.

 4. Zojuist was op het nieuws, dat Cleopa zich als voorzitter van de MAN heeft teruggetrokken. Het is nog niet bekend of hij als Statenlid zal aanblijven, Zou hij wel de bui voor de MAN zien hangen?

 5. Ik denk dat het op basis van risico analyse gerechtvaardigd is met name Schotte, Jamaloodin, el Hakim, Constantia en Thode goed te controleren bij vertrek en aankomst.

  Schotte en Constantia omdat ze lange strafbladen hebben en dus sneller geneigd zijn zich met criminaliteit in te laten.

  Jamaloodin en el Hakim omdat ze miljoenen schulden hebben, wat een van de meest voorkomende redenen voor drugssmokkel is.

  En Amerigo Thode omdat hij een zoon in de Nederlandse gevangenis heeft wegens grote drugssmokkel. Waarmee dus de link tussen de familie Thode en de drugscriminaliteit reeds is aangetoond.

 6. Daarom reizen de ministers ook met de KLM (geen controle)en niet met Air Berlin ( goedkoper)als ze op Dusseldorf landen worden ze wel gecontroleerd,valt inderdaat op dat er veel naar Zwitserland gereist wordt.De douane van shiphol moet maar eens gewoon 100% crontroles op deze vliegende ministers gaan uitvoeren zonder perdon in gewoon later zeggen de douanier heeft een foutje gemaakt zal niet meer gebeuren en gewoon elkekeer weer 100% controleren zeker weten dat er door de mand gevallen word,en niks aan treken van schreeuwer als Wiels & co,uiteindelijk laten ze hier ook een zwangere vrouw 3 uur wachten omdat zij misschien wel zou kunnen bevallen op Curaçao,maar dat is geen probleem zegt Wiels.

 7. @Sander, je bent ook fout als je meewerkt.. Geen ich habe dass nicht gewusst praktijken. Je kan niet clean zijn als je omringt bent met criminelen. Don Martina heeft ook de zeer dappere stap genomen omdat hij geen onderdeel van de corrupte bende wilde zijn.

 8. Zijn die ministers in Zwtserland allemaal bankrekeningen aan het openen waar zij het van Curacao geroofde geld kunnen onderbrengen??

  Het is heeeel opvallend dat ze opeens allemaal naar Zwitserland, een land met bankgeheim, reizen!!!!

 9. @N. Dijkstra

  Die vind ik leuk, nix aan toe te voegen.

  Misschien kan Koeiman nog wat extra’s overhouden en dat besteden aan de atleten op Curacao. We hebben namelijk heel veel goede mensen en clubs die nauwelijks bedragen krijgen om de mensen op te leiden.
  Dus shame on Koeiman cs.

 10. ik heb nog een beetje vertrouwen in Koeiman.
  eeb goede minister in een fout kabinet.
  dus zeg verder even niets.

 11. Leuk bericht en leuk om Churandy Martina weer te zien!! #proud!

 12. Mevrouw Koeiman is al bij de autodealers gesignaleerd want haar man komt 11 juni terug met ruim 10,000 euro (25,000 gulden) daggeld op zak.