• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In de zaak van de ontvoering en verkrachting van een functionaris van het Openbaar Ministerie (OM) en haar vriendin op 18 mei, zijn drie mannelijke verdachten en één vrouwelijke aangehouden. Dat meldt de politie. Eén van de verdachten is veertien jaar oud.

 
In de vroege ochtend heeft de politie de volgende verdachten aangehouden: E.V.C. 21 jaar oud, R.A.C. achttien jaar oud en S.M.C. veertien jaar oud. De vrouwelijke verdachte J.A.O.S. is 21 jaar oud.

Verlaten terrein
Het verhaal over de ontvoering en verkrachting van een OM-functionaris en een vriendin verspreidde op 19 mei op de social mediasite Facebook. Het tweetal zou ontvoerd zijn, waarna zij bij verschillende pinautomaten geld moesten opnemen. Vervolgens zouden zij zijn meegenomen naar een verlaten terrein bij Boca Samí en daar zijn verkracht. De politie en het OM willen tot nu toe niet bevestigen dat het gaat om een functionaris van het Openbaar Ministerie.

5 reacties op “Vier verdachten zedenzaak OM-functionaris”

 1. ai, nos jiu di korsow,bon bat!!!

 2. Hmm waarom horen we hier niets meer van? Waren de verdachten lid van de PS?

 3. dit onkruid verdient lange celstraffen,evenals die 14 jarige,,vrijheidsberoving,afpersing,en verkrachting…slachtoffers zijn getraumatiseerd,door dit onkruid

 4. Aangezien dit een zaak is wat uitgebreid in de media voorkomt, gebruik deze zaak als een voorbeeld functie… maw geef hen extra hoge straffen!! Vooral omdat het nog broekies zijn!
  14 jarige als volwassene berechten ivm ernst van deze zaak!

 5. Wat heeft de regering ermee te maken?