• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is maandag om 10.22 uur uitgerukt naar een autozaak aan de Caracasbaaiweg wegens een inbraak. Voorlopig onderzoek wees uit dat dieven zondagnacht erin geslaagd waren het terrein op te komen en de portieren van enkele wagens hebben geforceerd.

De dieven hebben uit de wagens verschillende onderdelen verwijderd. Ook hebben zij ingebroken in zes kantoren waar zij alle airco’s hebben weggehaald. Vervolgens zijn de autodieven in vijf nieuwe wagens weggereden.

Eerste verdachte
Bij aankomst is de politie meteen gestart met een onderzoek en wist vier verdachten aan te houden. Rond 13.40 uur zijn agenten naar een woning aan de Mainshiweg gegaan waar zij één van de gestolen auto’s aantroffen. Het voertuig is in beslag genomen en een 25-jarige man is gearresteerd.

Arrestaties
Vervolgens gingen politieagenten rond 17.45 uur naar een adres in Kaya Yeye waar zij een volgende verdachte van 24 jaar hebben gearresteerd. Rond 19.15 uur werd nog een auto gevonden bij een woning in Rancho die in beslag werd genomen. Daar werden ook een 22-jarige en 25-jarige verdachte aangehouden.

Gestolen wagens
Het onderzoek heeft gisteren geleid tot de vondst van nog één van de gestolen voertuigen, een SUV in de mondi van Seru Mandinga in Ronde Klip die volledig uitgebrand was. In de mondi van Rancho werd nog één van de voertuigen gevonden waarvan de voorkant helemaal ingedeukt was. Beide voertuigen zijn in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande

4 reacties op “Autodieven in de kraag gevat”

 1. Bravo politie! Snel en goed werk!

 2. @Sander, mensen kunnen uit bon futuro vluchten en blijven op het eiland. moordenaars en dieven en ze komen ermee weg.

  gevolg van wanbeleid van de minister van justitie die alleen een crimineel vriendje wil helpen

 3. Sander,

  Het zou je verbazen hoe vaak men er mee wegkomt….

 4. wat een sufferds.
  denken met dit soort dingen weg te komen…..
  op een eiland????