• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft een aantal verdachten in de zaak van ontvoering en verkrachting van een functionaris van het Openbaar Ministerie aangehouden. Politiewoordvoerder Reginald Huggins kan alleen bevestigen dat er zaterdagnacht een aantal mensen zijn opgepakt in verband met ‘een zedenzaak’.

“Bij zedenzaken geven wij geen identiteiten van slachtoffers en daders vrij aan de pers”, zegt Huggins. “Ik kan alleen bevestigen dat er een aantal verdachten zijn aangehouden in een overval, -verkrachtings -en ontvoeringszaak.”

Facebook
Het verhaal over de ontvoering en verkrachting van een OM-functionaris en een vriendin verspreidde op 19 mei op de social mediasite Facebook. Het tweetal zou ontvoerd zijn, waarna zij bij verschillende pinautomaten geld moesten opnemen. Vervolgens zouden zij meegenomen naar een verlaten terrein bij Boca Samí en daar zijn verkracht. De politie en het OM willen tot nu toe niet bevestigen dat het gaat om een functionaris van het Openbaar Ministerie.

6 reacties op “Verdachten misbruik OM-functionaris aangehouden”

 1. Boca Sami ?

 2. petje af voor de politie,goed en snel werk afgeleverd,,en nu langdurig opsluitten dat onkruid..

 3. @Sjors, nee zij zullen de vorige regering de schuld geven natuurlijk!!! Wel een goede zaak dat ze die lui hebben gepakt, dat hoort natuurlijk ook gewoon, maar toch goed!

 4. Inderdaad, geweldig werk Polis 🙂 !!
  Complimenten!

 5. Pa bien tim di atrako!!

 6. Verdachten E.W, J.J, G.S. I.A, R.d S, H.W. , zeker?