• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren rond kwart over twaalf uitgerukt naar een woning aan de Kaya Bolivar waar een overval had plaatsgevonden. Uit voorlopig onderzoek is gebleken dat twee vrouwen en een man in de woning werden verrast door drie gewapende mannen met bedekt gezicht.

De gewapende mannen hielden de bewoners onder schot met een vuurwapen en namen een ketting, geld, telefoons en enkele andere waardevolle spullen mee. De daders zijn te voet gevlucht.

Ingerekend
De patrouille zette bij aankomst gelijk de achtervolging in. De agenten hebben met hun dienstwapen enkele schoten gelost om de verdachten in te kunnen rekenen. Allereerst is een 25-jarige verdachte aangehouden in een woning aan de Kaya Euro. Het onderzoek werd direct vervolgd in een mondi die aan de woning ligt.

Tweede verdachte
Tien minuten later werd een tweede verdachte, een 30-jarige man, aangehouden. Gedurende het onderzoek heeft de politie een luchtbuks en verschillende andere voorwerpen, die afkomstig zijn van de overval, in beslag genomen. Het overvalteam doet onderzoek in deze zaak.

7 reacties op “Politie rekent overvallers in”

 1. Gefeliciteerd politie van CRIMICAO, “gefeliciteerd” overvallers 🙂 Hopelijk waren de schoten van de politie goed raak!

 2. petje af voor politie,goed werk afgeleverd,,ga zo door..nu nog langdurig straffen dat onkruid…

 3. @Kwame Kilpatrick
  LIke

 4. Politie doet tenminste nog wat. kunnen we niet van de minister van justitie zeggen!

 5. Ga zo door kops

 6. goed werk van depolitie

 7. 10 jaar opsluiten deze gasten…