• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Het kantoor van Aqualectra in Otrobanda is vandaag gesloten. Sommige werknemers van het kantoor zijn onwel geworden door een sterke geur in het kantoor. Het nutsbedrijf meldt dat er ondertussen inspecties worden gedaan om daarna de situatie te kunnen normaliseren.

Cliënten kunnen gebruikmaken van de andere filialen. Het kantoor in Barber en Sta. Maria is open tot 15.00 uur. Het kantoor in Sta. Rosa is open tot 18.00 uur, na dit tijdstip kan gebruik worden gemaakt van het systeem van Pagomátiko/Pagafásil. Aqualectra biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongemak dat dit met zich mee kan brengen.

5 reacties op “Kantoor Aqualectra Otrobanda dicht”

 1. @Smile!, zou het echt? Wordt er echt gewerkt? Nee, uiteindelijk zal het de beerput wel zijn, want echt werken is iets wat men hier echt niet kent! Aanwezig zijn en je salaris krijgen en daarna lekker feestvieren kunnen ze als geen ander!

 2. Door zweet van één medewerker, die voor het éérst in zijn leven een aanval van ijverigheid heeft gehad? Pas op, straks is het besmettelijk. Dus kantoor sluiten en ontsmetten!

 3. De BEERPUT is open bij AQUAlekTRA

 4. Ja, er stinkt iets bij Aqualectra.

  Om precies te zijn de selectie van de nieuwe directie door Schotte marionet Anthony Cijntje.

  Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan de kandidaat met het langste strafblad.

 5. Zit een raar luchtje aan,actie van RvC cq regering?