• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De uitvaartverzekeraar Onderlingehulp is gisteren gestart met het programma ‘Tur mucha sigura’. Hiermee worden kinderen van een maand tot en met vijftien jaar gratis verzekerd. Onderlingehulp wil op deze manier ouders in moeilijke omstandigheden financieel bij te staan.
 
“Wij doen al veel aan sponsoring, maar we hebben daarnaast ook al jaren de wens om zelf een bijdrage te leveren aan de bevolking van Curacao, Bonaire en Aruba.  We vinden dat op het moment dat een kind overlijdt, de ouders zich geen zorgen moeten maken om de financiële consequenties hiervan. Die betalen wij dus”, aldus Roland Pietersz, directeur van Onderlingehulp .

Basisadministratie
Het programma geldt voor alle kinderen van een maand tot vijftien jaar oud die ingeschreven staan in de basisadministratie van Curaçao, Bonaire of Aruba. Het programma geldt ook voor kinderen met een medische situatie die normaal niet verzekerd zouden worden.

Aanmelden
Er is een aparte website waarop ouders hun kinderen kunnen aanmelden, waarna ze als ze alle benodigde gegevens hebben ingevuld, de polis via e-mail ontvangen. Ook kunnen mensen langskomen op een van de kantoren van Onderlingehulp.

2 reacties op “Tot vijftien jaar gratis uitvaartverzekering”

  1. @ Marshall Koeiman

    Zodra vader of moeder verzekerd is kunnen alle kinderen tot 18 jaar gratis worden meeverzekerd.

  2. Prima idee op zich, zou leuker zijn geweest als het tot 18 was. Na 18 kan je zelf zelf je boontjes doppen