• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft gisteren een inval gedaan in een huis aan de Zaantjessteeg, meldt woordvoerder Alfred Suares van de politie. De politie had al enige tijd informatie over drugsverkoop in de steeg. In woning was ook een kindercrèche aanwezig die wordt gerund door de moeder van de verdachte drugsverkoper.

Tijdens de inval werd het huis doorzocht en is drugs gevonden. In de woning was alleen de moeder van de verdachte aanwezig. Zij is door de politie aangehouden. De zoon van de vrouw, tevens verdachte, heeft zich op een later moment zelf gemeld bij het politiebureau.

7 reacties op “Politie vindt drugs in crèche”

 1. Ik zie allemaal heel kinderachtige reacties hierboven. Ook niet terzake. Het is onvolwassen om elke denkbare kans te grijpen om de minister of de regering politiek op de korrel te nemen.

 2. Er zijn veel “””particuliere””creches op het eiland,,,,,kunnen ze beter daar ook ff checken en onverstelbaar dat zoiets gebeurt,er lopen allemaal kleine kids rond in zo’n huis.

 3. dat kan niet, want volgens Rita zijn alle YDK goudeerlijk.

 4. WilsYU moet natuurlijk ook nog tijd vrijmaken voor zijn dagelijkse siesta en bestuderen van de opdrachten die hij vanuit Do$$anto$ en de advocatenkliek van $ulvaran krijgt om alle partijgelden veilig te stellen.

  NATUURLIJK heeft hij geen tijd voor het simpele “gepeupel” en de “kruimelcriminaliteit” daar gaat hij net voor de verkiezingen wel weer eens aan denken met wat populistische one-liners en wat pastechis kom je een heel eind, zelfs als je een looser-nitwit bent !!!

 5. @Henk en Abraham, Wilsoe heeft het op het moment heel erg druk met belangrijke zaken zoals er voor zorgen dat een witwasser weet zijn geld kan krijgen.

 6. Word het niet eens tijd dat Wilsoe de politie opdracht geeft om al die toko’s buiten en binnen te gaan controleren,bij mij om de hoek word de chinees gewoon geterroriseerd,hij zelf verkoopt bijne niks ,maar de drug vliegen om je oren,van 7 t/m 20 uur.

 7. “De politie had al enige tijd informatie over drugsverkoop in de steeg”.. Alsof dat zo bijzonder is, volgens mij weten ze dat van minstens 25 andere panden in de binnenstad ook, wanneer gaan ze daar iets aan doen dan?