• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – CURAÇAO – Een functionaris van het Openbaar Ministerie zou dit weekend overvallen zijn en mogelijk zelfs verkracht en ontvoerd. Verschillende berichten op onder andere Facebook doen verslag van het verhaal, maar de politie bevestigt alleen dat er ‘iets is gebeurd’ met de dame.

De Nederlandse vrouw zou zaterdag in de vroege ochtenduren zijn ontvoerd door nog onbekenden. Ook zou zij misbruikt zijn door haar overvallers. Zowel de politie als het Openbaar Ministerie doet geen uitspraak over het incident. “We berichten niet aan de pers”, vertelt een politiewoordvoerder. “Ik kan geen informatie geven erover, maar er is wel iets gebeurd.”

13 reacties op “‘OM functionaris overvallen’”

 1. ook gehoord van verschillende kanten dat dit nu al ca 50 keer is gebeurd in de buurt van waar deze dames zijn ontvoerd… vpolitie vraagt elke keer discreetheid, en om niets naar buiten te brengen om het onderzoek niet te belemmeren maar waar is de politie en wat zijn ze dan wel aan het doen????

 2. Welcome to the new Curacao where nobody is safe anymore!

  Thanks to the Curacao Government!

 3. Het is erg aannemelijk dat dit in opdracht van Dos Santos is gebeurd en dat Wilsoe en de rest van die corrupte bende in Forti de boel verder onder druk zet.
  Wanneer zetten we dit tuig af en jagen we ze met pek en veren van het eiland af??!!!

 4. De twee dames zijn, na een avondje stappen, bij thuiskomst “verrast” door twee negroide mannen waarvan er minimaal een een vuurwapen had. Eerst werden ze gedwongen om naar een bancomatico te rijden om daar geld op te nemen. Vervolgens zijn ze naar Boca Sami gebracht waar een derde man zat te wachten en daar zijn ze misbruikt.

 5. @ Karel. Je haalt het toch niet in je hoofd om Wilsoe met Opstelten te vergelijken.

 6. Een OM medewerker die ontvoerd wordt, dieven die de opslagplaats van de politie binnenkomen om er scooters te jatten, vele inbrakken bij stagieres en toeristen verblijven, auto diefstal en ga zo maar door.

  Wilsoe treedt af en geef ruimte aan iemand die wel wilt werken en die wel voor onze veiligheid wilt zorgen in plaats van billenmaaten van Wiels te helpen.

  U (Wilsoe) heeft al laten zien welke belangen u verdedigt en hoe bekwam u met onveiligheid omgaat (quote: “we vragen aan mensen om zich te gedragen en de politie te helpen”). Laat ons niet lachen zeg, de politie zelf doet geen enne moer en zijn niet per se behulpzaam en/of proffesioneel.

  De waarheid is dat de gevangennis vol zit en er is geen ruimte meer, dus alle andere tuig die daar niet in past wordt weer vrijgelaten. Verder heeft de politie de zin en proffesionaliteit van een “choller” en helpen zij niemand die een aangifte doet. Ga maar rond vragen of iemand uberhaupt ooit een schriftelijke aangifte krijgt, als dat zo zou zijn en dit zou geregistreerd worden, dan zouden de misdaad cijfers vele malen hoger zijn.
  YWN

 7. Heel erg dat dit gebeurd is, maar hopelijk wordt er nu wel naar behoren ingegrepen… helaas moet er altijd iets ernstigs gebeuren om actie te ondernemen.

  Mocht dit een doelbewuste slachtoffer zijn ivm OM… dan hoop ik dat NL nu ook in ziet wat voor schade zij hebben aangericht door deze clowns aan de macht te laten.

 8. Eigenlijk triest dat mensen meteen denken dat de regering er achter zit. Als er iemand van het OM in Nederland wordt overvallen zou ik niet meteen denken dat Ivo Opstelten er achter zit. Maarja na 1.5 jaar deze regering kunnen we hun niet op hun woorden meer vertrouwen en blijkbaar verwachten we alles van hun. reden meer dat ze dienen op te stappen. Een regering zonder vertrouwen van het volk dient weg te gaan.

 9. een kat in het nauw maakt rare sprongen

 10. Dit krijg je als je als de regering zijn eigen belangen als prio ziet en geen interesse toont voor het welzijn van zijn eigen bevolking. Curaçao is met uitstek de plaats waar misdaad loont! De regering is namelijk te druk met allerhande zaken behalve dat wat er toe doet.
  Dossier Dos Santos is maar 1 voorbeeld.

 11. Toevalligheid of opzetje?

 12. Ik kijk nergens meer van op,wie zit hier achter,Wilsoe, dit moet tot aan de bodum worden uitgezocht,aan het werk jongeman! en laat het dosier Dos Santos maar over aan zijn advocaaten.

 13. Zou wel heel triest zijn als de regering naar deze middelen gaat grijpen..