• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bewakers van Harbour and Civil Construction Curaçao (HCCC) in Parera kregen vannacht onverwacht bezoek. Rond middernacht kwamen vijf of zes gemaskerde mannen het kantoor binnen met vuurwapens en bonden de werknemers vast aan hun handen en voeten.

De politie kreeg rond 01.00 uur een melding van de overval bij HCCC. Bij aankomst legden twee bewakers uit wat er was gebeurd. De bewakers werden vastgebonden en hun ogen werden afgeplakt terwijl zij met een vuurwapen werden bedreigd. De dieven hebben uiteindelijk vijf motorfietsen gestolen vanaf het terrein. De politie onderzoekt de zaak.

7 reacties op “Overval op HCCC”

 1. SPEEDY SECURITY???? !!!!! Dan weet je al genoeg.

 2. Zaten deze “bewakers” lekker met z’n allen bij elkaar in de airco een potje te dominoen of zo??
  Lekker attente bewaking, ik zou verwachten dat zo’n groep op strategische plek het terrein BEWAAKT want daarvoor worden ze ingeschakeld en betaald !!!!!!!!!!
  Zelfde zie ik regelmatig met politiepatrouilles waar 3-4 agenten gezellig in de auto zitten (ramen dicht / airco op full power en vaak ook nog lekker muziekje aan. Stond paar dagen geleden toevallig achter zo’n patrouilleclubje en hoorde op minder dan 10 meter van de auto keihard alarm bij winkel maar deze “ordebewakers” reageerder daar totaal niet op en reden netjes weer door!!!
  Vinden we het gek dat met zo’n mentaliteit de criminaliteit toeneemt en nauwelijks te stoppen is ????

 3. zoveel moeite voor een paar motofietsen? Terwijl je er op dit eiland niet ongezien mee kunt rondrijden? Dit verhaal klopt dus voor geen meter… 6 overvallers en 5 motoren? hoe is de zesde dan weggekomen of moest ie achterop?
  Daarnaast snap ik niet dat je bewakers gaat overvallen… is dat niet hetzelfde als een advocaat belazeren…

 4. ach ja,,vliegenplaag,,overvallenplaag.(bestrijden dat ongedierte).het gaat de goede kant op,met het eiland,,

 5. het zullen wel makamba”s geweest zijn.
  alles is toch de schuld van NL..

 6. Hoeveel bewakers in één hok(je).

  Als bewaker moet jij verrassen en niet verrast worden!!

 7. Gelukkig is Wilsoe hier hard mee bezig!