• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Henry Neuman, oudste bewoner van de Capriles Kliniek op de afdeling Longstay, heeft gisteren de eerste steen gelegd van het nieuwe onderkomen voor chronische patiënten. De nieuwe Longstay zal bestaan uit een complex van vier gebouwen met elk tien kamers en één centrale ruimte.

In totaal zullen er 40 1-persoonskamers beschikbaar komen voor patiënten. Naar verwachting kunnen de huidige bewoners begin 2013 hun huidig onderkomen verruilen voor een nieuw onderkomen wat voldoet aan alle eisen van de moderne tijd. Tijdens de feestelijke ceremonie waren ook het Bestuur van GGz Curaçao, vertegenwoordigers van PPD, Curcon Holding, Garnet, Energy & Automation, personeel en toekomstige bewoners aanwezig.

2 reacties op “Eerste steen gelegd Longstay afdeling”

  1. Het is niet te geloven.
    Na al jaren de chronische patiënten van afd. Esmeralda te laten lijden in een bouwvallige en onhygiënisch complex, waarbij ongediplomeerde krachten te werk zijn wordt er wat aangedaan.In de Capriles Kliniek wordt aan van alles en nogwat geld besteed, behalve aan de welzijn van de bewoners. Kijk maar naar de auto van de directeur.Hij moest zonodig een BWM rijden, op kosten van de Kliniek. Ik nodig heel Curacao uit in het bijzonder , de rest van de werld in het algemeen. Het is allemaal niet uit deze tijd. Een totale rommel.Minster Constancia grijp in a.u.b. Het is werkelijk de hoogste tijd. Aktie nu

  2. Op welke datum word die tweede steen door minister FOL Constancia gelegt op één April bij het nieuwe kankercentrum???????????????????en ze komen er nog steeds mee weg dit ongehoord zooitje.