• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – Vuilverwerkingsbedrijf Selikor haalt morgen in verband met Hemelvaartsdag geen huishoudelijk afval op. Selikor verplaatst de route van morgen naar zaterdag. Vanaf 07.00 uur kan de vuilcontainer buiten worden gezet.

7 reacties op “Geen vuilophaaldienst”

 1. Bij ons zijn ze ook gewoon geweest met Hemelvaart! Gelukkig hadden we al zo’n vermoeden, dus hadden we ondanks dit bericht toch maar de bak buiten gezet…!

 2. Vandaag op Hemelvaart is bij ons het vuil opgehaald, terwijl dit op woensdag hoort te zijn… Het vuil wordt de laatste maanden bij ons alleen nog maar in de avonduren, het weekend of op feestdagen opgehaald. Ben benieuwd hoeveel toeslagen selikor betaalt.

 3. Ik heb het niet over feestdagen, maar over de normale ophaaldagen. Of bedoel je dat het een feestdag is, wanneer een groot deel van de vuilniswagens weer opgelapt moeten worden?

 4. Niet zeuren mensen, wat maakt het uit of Selikor een paar dagen eerder of later komt. Er zijn belangrijker zaken in de wereld, zoals het tijgerpakje van Stella van Rijn gisteren op de voorpagina van de Amigoe en de vraag of ze daardoor van mevrouw Schotte eens niet naast hem mocht zitten maar 1 stoel verder.

  Ik ben al jarenlang erg tevreden met de diensten van Selikor. Mijn enige klacht is dat ze geen Statenleden nemen, maar die worden wellicht als grof vuil gezien.

 5. Maar ze komen altijd, ook al is het inmiddels donker geworden. Na de drukte van Carnaval, zet ik altijd een paar biertjes op de kliko, als blijk van waardering voor deze volhouders. Hulde.

 6. @Zorro, misschien lees je geen kranten, maar Selikor kondigt altijd in de kranten aan hoe de route wordt gewijzigd als er een feestdag is!!!

 7. Selikor heeft eindelijk de media ontdekt om de burger te informeren. Vele vele maanden bleef informatie uit en was het steeds een verrassing hoeveel dagen na de officiele vuilophaaldag het vuil werd opgehaald. Is de uitval van 30-40% van de vuilniswagens nu opgelost?