• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale stuurde gisternacht een patrouille naar de Van Leeuwenhoekstraat. Er had daar een schietpartij plaatsgevonden. Ter plaatse trof de patrouille een ongeluk aan op de Pater Eeuwensweg tussen twee voertuigen waarvan één kogelgaten had en van binnen besmeurd was met bloed.

Dit voertuig was verlaten en uit het voorlopig onderzoek bleek dat er twee inzittenden in de auto zaten die uit de auto waren gesprongen en waren weggerend. De politie is toen naar de polikliniek van SEHOS gegaan en de bewaker vertelde dat zich daar twee personen hadden gemeld waarvan één bloed op zijn kleding had. De twee waren weer vertrokken. In de Jan Erasmusstraat heeft de politie een aantal hulzen op de grond gevonden. Het voertuig met de kogelgaten en de hulzen zijn in beslag genomen voor nader onderzoek.

Schotwond
De politie heeft een zoektocht in de omgeving gedaan en kwam een man tegen met een schotwond bij zijn keel die in gezelschap van een vrouw was. De politie heeft de man naar de polikliniek gebracht voor medische behandeling. Het 34-jarig slachtoffer met de Jamaicaanse nationaliteit, verklaarde tegenover de politie dat twee onbekende mannen hem hadden geprobeerd te overvallen en op hem hadden geschoten. De 35-jarige Jamaicaanse vrouw is opgepakt omdat zij geen geldige verblijfsdocumenten kon overleggen.

4 reacties op “Gewonde door schietpartij bij overval”

 1. Je helpt je man die beschoten is en bloedend rondloopt. Vervolgens wordt je gearresteerd omdat je geen verblijfspapieren kunt tonen. Goed gedaan, politie. De juiste boeven gearresteerd? Dit is dus een vrijbrief voor het schieten op illegalen. Die kunnen toch niet naar het ziekenhuis of zelfs maar klagen. Dan worden ze gearresteerd. Schieten maar!

 2. @Juny hopi bon bisa!!!!Seranan benta jabi afo

 3. Schietpartij op de Kaminda Elèktrishèn
  Twee doden bij schietpartij Savaan
  Schietpartij aan Seru Fortunaweg
  Ernstig gewonde door schietpartij
  Dodelijke schietpartij bij Koral Tabak
  Schietpartij aan de Gosieweg
  Schietpartij met dodelijke afloop
  Man in keel geschoten
  Dodelijke schietpartij in Saliña
  Schietpartij bij Bramendiweg
  Schietpartij met dodelijke afloop
  Schietpartij in Maastrichtstraat
  Schietpartij op Moontjesweg
  ………………..alleen maar schietpartijen,lijkt het Wilde Westen wel.

 4. Gelukkig is onze Minister van Justitie heel hard bezig om deze moordenaars en dieven op te pakken..

  Of hij is drukker bezig een crimineel vriendje te helpen?

  WILSOE NAAR BON FUTURO!!!