• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Rijksvertegenwoordiger Wilbert Stolte heeft een werkbezoek gebracht aan de wijk Rincon te Bonaire. In de wijk legde hij bezoeken af aan onder andere de Watapana school die speciaal onderwijs aanbiedt. Stolte werd door de directeur van de school, Brenda Tjietjie, rondgeleid.

Naast de rondleiding op de school liet de rijksvertegenwoordiger zich in Rincon informeren over de integrale wijkaanpak.

5 reacties op “Stolte bezoekt Rincon”

 1. Toenia, gewoon moestuintje in de tuin, en wat rijst, arepas voor breakfast hoeft niet zo duur maarja je kan geen gouden kettingen en gouden velgen hebben. Sporten kost eigenlijk niets. Met een bal ben je er al! Hoe denk je dat de meeste voetballers in Brazilie zijn begonnen?
  Gelukkig heeft Bonaire een goede vluchthaven en zullen de zieken goede zorg krijgen. Door de rotzooi op Curacao zullen veel bedrijven zich op Bonaire gaan vestigen dus meer werkgelegenheid.

 2. Jan C, Voor mij betekent armoede dat er geen geld is om je kinderen goed te voeden en te laten sporten zodat het zich goed kan ontwikkelen.
  Echter armoede is ook het je niet kunnen verplaatsen in een ander z’n ellende.
  Dat heet dan geestelijke armoede.

 3. @Toenie, wat is armoede voor jou? Ga kijken in Haiti

 4. Prachtig dat Stolte zijn betrokkenheid toont met de bewoners!
  Het zou allemaal nog mooier zijn als de bestaande armoede ook de nodige aandacht krijgt.

 5. Kunnen wij Scholte niet krijgen in plaats van 5 Schottes?

  Lijkt we een verademing om Scholte op werkbezoek te ontvangen, zonder verkeerde zonnedbril, foute bodyguards en zwaailichten.

  En niet in het gezelschap van blonde dame in mantelpak (en notebook in dezelfde kleur) en zonder hijgerige privefotograaf.