• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Plan Nashonal pa desoroyá Bario (PNB) organiseert de wijkmarkt. Hierbij gaan bewoners zelf demonstraties en uitleg geven aan potentiële sponsors voor projecten die zij zelf gerealiseerd willen zien in hun wijk. Het gaat om projecten die niet door de overheid gefinancierd worden.

 
Op deze wijze kunnen organisaties die elk jaar projecten zoeken om te sponsoren, van dichtbij zien waar de behoeften in de wijken liggen. Tijdens de informatieavond krijgen de aanwezigen meer informatie over de Wijkmarkt en het PNB in het algemeen.

Informatieavond
Daarnaast wordt aandacht gegeven aan methoden om fondsen te vragen van potentiële sponsors. De aanwezigen krijgen ook uitleg over hoe zij zich overtuigend gedragen, hoe zij om gaan met conflicten in een team en hoe zij onderhandelen om tot een overeenkomst te komen. De eerste Wijkmarkt zal plaatsvinden op 9 juni en is een gezamenlijk project van PNB en UNA. De informatieavond start vanavond om 20.00 uur in de aula van de Universiteit van Curaçao. Om 21.30 uur is de informatieavond afgelopen. De bewoners van de twintig wijken die dit jaar deel uitmaken van het PNB zijn hiervoor uitgenodigd.

2 reacties op “Wijken zelf op zoek naar sponsors”

  1. Misschien kan Schotte beginnen met het halen van de olie die we onder curacao hebben. Hij had er bewijs van maar ik snap niet dat we nog niet begonnen zijn.

  2. Dat krijg je nu met een overheid die alleen dure reizen voor de nieuwe West Indiche Compagnie van Gerrit Schotte betaald.
    Dan is er voor de bario niets meer over.