• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Een politiepatrouille is gisteren uitgerukt naar een woning in de Savaan wegens een vechtpartij tussen buren. De politie trof bij aankomst een 65-jarige man aan met een steekwond aan zijn rechterarm. Uit voorlopig onderzoek ter plaatste bleek dat er sinds gisterochtend problemen waren tussen drie vrouwen.

Dit leidde tot een vechtpartij tussen twee van de vrouwen. In de namiddag arriveerde de 65-jarige man, die één van de drie vrouwen kende, en startte een discussie. De echtgenoot van één van de vrouwen schoot zijn vrouw te hulp. Hierdoor begonnen de twee mannen met elkaar te vechten.

Scherp voorwerp
Waarschijnlijk heeft de echtgenote van de man tijdens de vechtpartij de 65-jarige man in zijn rechterarm gestoken met een scherp voorwerp. Het ambulancepersoneel hielp het slachtoffer en adviseerde hem langs zijn huisarts te gaan. De politie heeft het paar die betrokken was bij de vechtpartij, beiden 26 jaar, aangehouden. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande.

Arrestatie persfotograaf
Maar daar bleef het niet bij. Terwijl de politie zich met de zaak bezighield zag een agent dat een aantal persfotografen foto’s maakte van het slachtoffer die op dat moment in de ambulance zat. De politieagent sloot hierop de deuren van de ambulance.

Ingerekend
Eén van de fotografen, die achter de ziekenwagen stond, deed een aantal beledigende uitspraken richting de agent. In verband met deze beledigingen en het niet gehoor geven aan een opdracht van de politie is de 29-jarige fotograaf ingerekend. Interim hoofd van het politiekorps, Commissaris Wernet, zal onderzoek laten doen naar de omstandigheden die hebben geleid tot deze arrestatie.

3 reacties op “Burenruzie loopt uit de hand”

  1. Ow ja die gebeurd alleen op dit eiland…

    Dat het een bananenrepubliek is geworden, wilt niet zeggen dat deze dingen nergens anders voorkomen..

  2. Wat gaan we toch weer liefdevol met elkaar om op dit eiland .

  3. Ghettooo.. Ghettooo.. Moet ineens denken aan AKON.. hahaha..