• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie heeft de afgelopen dagen weer vaak moeten optreden op Bonaire. Zo werd er een vrouw beroofd, een aanhouding verricht in verband met in het bezit zijn van een vuurwapen, een inbraak en diefstal gepleegd en een dief werd op heterdaad betrapt.

 
Een vrouw is op donderdag rond 23.40 uur aangevallen door twee mannen en beroofd van haar tas. Dit gebeurde op de Kaya Barakuda. De vrouw raakte lichtgewond aan haar knie en onderarm. De twee mannen sprongen over een muur en renden richting een school. Een rode pet verloren zij en die is voor onderzoek meegenomen.

Diefstal
Tussen vrijdag en zondag werd er meerde malen ingebroken. Zo werd bij een kantoor gelegen te Bulevar Gobernador N. Debrot een doos met sleutels en een aantal afstandsbedieningen gestolen. Ook werd bij een bedrijf gelegen op de Kaya Grandi ingebroken. Een houten raam werd vernield en twee laptops en geld werden meegenomen. Ook werd er op de Kaya Andino door onbevoegden een raam geforceerd en diverse goederen gestolen. Ten slotte werd er een lichtblauwe scooter gestolen op de Kaya Grandi ter hoogte van de motorcycle shop. Deze had nummerplaat MF-457.

Aanhouding vuurwapen
De politie heeft op zondag mei rond 02.40 uur drie personen aangehouden in  verband met vuurwapenbezit. Zij bevonden zich in een pick-up op de Kaya Korona ter hoogte van de begraafplaats.  Een 21-jarige man, een 45-jarige man en een 23-jarige man werden voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De recherche is nog bezig met het onderzoek.

Inbraak duikschool
De politie kreeg op zondag rond 04.47 uur een melding van een beveiliger dat er werd ingebroken bij een duikschool aan de Playa Lechi. Hij had twee mannen uit de duikschool zien wegrennen. Een patrouille zocht samen met de beveiligingsdienst in de omgeving, maar er werden geen verdachte personen aangetroffen. Aan de achterzijde van de duikschool stond een voertuig die al bij de politie bekend was en deze werd in beslaggenomen. In een steeg naast de duikschool werden duikhorloges en een flatscreen uit de duikshop aangetroffen.  Later werd een verdachte gesignaleerd in de omgeving van het stadion en er is een 23-jarige man aangehouden.

Informatie
Als je meer informatie hebt over een van de voorvallen dan kun je contact opnemen met de politie via 7178000. Ook kun je anoniem informatie doorgeven via 7177251.

www.versgeperst.com