• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Enkele Curaçaose parlementsleden zijn vandaag begonnen aan de Nederlandse versie van het project ‘Parlement in de Wijk’. Met dit project wil het parlement peilen wat er speelt onder de mensen. Het bezoek van de parlementsleden aan Nederland is live via een streaming te volgen.

Parlementsleden Gilmar Pisas (MFK), Helmin Wiels (Pueblo Soberano), Eunice Eisden (MAN), Humphrey Davelaar (PNP), Anthony Godett en Statenvoorzitter Ivar Asjes zijn op dit moment in Nederland. Vandaag start het bezoek in Den Haag. Morgen gaan de leden naar Groningen om vervolgens op woensdag Eindhoven te bezoeken. Donderdag eindigt de delegatie in Amsterdam Zuidoost.

Het bezoek van de parlementariërs is hier live te volgen.

[scribd id=93509194 key=key-siq6zfyr6kktfxssbba mode=list]

8 reacties op “Parlement in de Wijk live te volgen”

 1. Misschien kan de PS de vragen aan de MFK weer herhalen want we hebben nog geen antwoord gehad op die tientallen benoemingen van de MFK

 2. Maandag moet zijn afgelopen vrijdag.

 3. Maandag was ietsje verderop in Den Haag een manifestatie tegen het stopzetten door de Ned overheid van de subsidie voor probleemgevallen binnen de Curaçaose/ Arubaanse gemeenschap…… Als de Curaçaose ” regering” nou eens die naf 150.000,= die dit pretreisje kost in die subsidiepot had gestopt ……Die Hollanders zijn echt niet op hun achterhoofd gevallen.
  Er wordt waarschijnlijk in de gaten gehouden welke Curaçaose “overheidsdienaar” de komende dagen gesignaleerd wordt bij een dure kleermaker cq kledingwinkel ( op kosten natuurlijk van de bevolking van Curaçao )..

 4. Het was allemaal begonnen op een vrijdagmiddag tijdens de happy hour. Helmin, Ivar en Eunice vonden het weer tijd worden voor een reisje. Ze hadden immers nog niets gehad voor de maand Mei. Weet je wat zei Ivar. Ik kan wel weer een nieuw pak gebruiken. Die ene die ik destijds op kosten van de CTB heb gekocht is een beetje te klein geworden. Misschien kunnen we wel met zijn allen gaan opperde Helmin. Hij wilde namelijk graag zijn studerende kinderen bezoeken. Weet je wat zei Eunice, we gaan de wijken in Nederland bezoeken. Hmmm, ik weet het niet zei Helmin. Hoe verkopen we dat op Curacao. Als we het dan doen onder het mom om Curacaoenaars terug te krijgen naar Curacao dan geven we er de juiste draai aan, stelde Gilmar voor. Laten we dan Anthony en Humprey ook uitnodigen, die zijn altijd wel in voor een dolletje. Helmin vond wel dat het kwartiertje, waarin ze even de wijlken zouden ingaan wel goed gecovered moest worden. Ik moet wel weer een beetje geloofwaardig overkomen, want ik heb Wilsoe laten zitten. Ik kon ook niet anders, want anders zou hij uit de school klappen. OK, Saludos, zo doen we het….

 5. De mensen zijn schaamteloos.

 6. In plaats van slap lullen en hoppie geld over de balk gooien waar geen mens wat aan heeft,helemaal niet die op curaçao,haden ze hier op het eiland moeten zijn er heerst een crisis van je welste.OP dit moment probeerd Wilsoe de democratie op een geweldadige manier omver te werpen in het voor deel van de Maffia,en de heren schulen zich in NL,schande en nog eens schande,deze mensen mogen nooit meer terug komen op wat voor post dan ook als regeerders,basta uit.

 7. Volgens mij is dit een vervroegde verkiezingscampagne. Anthony mocht ook mee maar wel voor spek en bonen, hij heeft de FOL al aan de hoogste bieder verkocht en Kadé is bezig om de gevraagde som geld bij elkaar te schrapen.

 8. …er zijn nog mensen die werken, dus daar absoluut geen tijd voor hebben!