• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

noordkustCURAÇAO – De reddingsdiensten hebben vanmorgen delen van het lichaam gevonden van de 46-jarige visser die sinds zondag wordt vermist bij Boka Patrick. “We hebben twee lichaamsdelen uit het water gehaald”, vertelt de kustwacht. “De zee aan de noordkust van het eiland is erg ruw en er zijn daar ook haaien gezien.

Gisterenochtend verdween de man toen hij met zijn zoon en een vriend op de rotsen op zoek was naar zeeslakjes. De man werd door de golven van de hoge rots geslagen. Zijn zoon en vriend schakelden de hulp van de kustwacht in en hulpdienst Citro. “We hebben het lichaam gisteren nog gezien met de helikopter, maar deze moest terug omdat de brandstof op was. Daarna hebben we hem niet meer kunnen vinden,” vertelt de woordvoerder van de kustwacht. De zoekactie werd gestaakt toen het donker werd. Vandaag word nog verder gezocht naar de rest van het lichaam van de man met helikopters, boten en een duikteam.

2 reacties op “Lichaamsdelen van visser gevonden”

 1. Hey Anne,

  Goed eerste bericht 🙂

  Als vanouds blijf ik de website vanuit het regenachtige Nederland op de voet volgen!

  Heel veel succes met de come back van Versgeperst en veel plezier.

  Grt Niels (van Majo)

 2. Hoi Anne, Mirjam, Jarrod en de anderen!

  Gefeliciteerd met de doorstart van Versgeperst.com. Ik weet nu al dat ik elke dag even ga kijken. En Anne, dit is wel een veel beter eerste artikel dan je eerste artikel van vorig jaar: de kranen! Haha. Zet ‘m op iedereen.

  x marjolijn