• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft vanmorgen om 05.48 uur een melding binnengekregen over een steekpartij in een woning aan de Kaya Pedro Wacao in Ser’i Domi. Bij aankomst trof de politie het levenloze lichaam aan van de 31-jarige Lindarosa Patricia Marcos-Coffie. Het slachtoffer had een steekwond in haar rug.

Uit onderzoek is gebleken dat de echtgenoot van het slachtoffer al een aantal dagen ruzie met haar had. De verdachte was vandaag naar het huis van de moeder van het slachtoffer gegaan waar ook Marcos-Coffie woonde. Het echtpaar woonde al enige tijd gescheiden.

Aanval
Toen de verdachte bij de woning van de moeder stond, arriveerde er een man in een auto om het slachtoffer op te halen voor werk. Toen Marcos-Coffie naar buiten kwam en door de tuin naar de auto wilde lopen werd zij besprongen door haar echtgenoot. Hij stak haar met een scherp voorwerp in haar rug. De verdachte wilde ook de man in de auto aanvallen maar hij wist weg te komen.

Verdachte vast
De arts heeft geconstateerd dat Marcos-Coffie aan haar verwonding is overleden. Op verzoek van het Openbaar Ministerie is het lichaam van het slachtoffer in beslag genomen. Rond 07.00 uur heeft de verdachte, een 35-jarige man, zichzelf aangegeven bij het politiebureau van Rio Canario. Hij wordt momenteel vastgehouden. De recherche zet het onderzoek voort.

13 reacties op “Steekpartij met dodelijke afloop”

 1. Mensen ik ken Linda persoonlijk> wat dubbel verdriet wat voor de familie van de man ??? fuck jij en de rest van de famlie, want Linda verdient dit niet dus opzouten.” …….Linda ik zal je nooit vergeten RUST IN VREDE …..het komt goed met je dochter…….!! Afz; Devon

 2. Mijn reactie is wat laat, maar beter laat dan nooit. Voor none en go with the flow: Ik ken zowel de dader als het slachtoffer.De dader is IDD een stille jongen,maar hij is absoluut geen lieverdje.
  Hij had al eerder psychiatrisch worden onderzocht. Deze “rustige” jongeman mishandelde de overledene al jaren en kwam elke keer weer spijt betuigen. Het is een hele jaloerse en associale kerel. Hij heeft niet eens rekening gehouden met hun dochtertje die nu zonder ouders verder moet. Ik hoop echt dat hij de allerhoogste straf krijgt voor deze voorbedachte moord.
  Rust zacht lieve Linda je zult altijd in onze gedachten voortleven.

 3. Wel wel wel,,,,wat een compassie voor de schuldige lees ik als familie in een aantal reacties. Hoe slecht de vrouw/man ook mocht zijn je hebt geen recht om je vrouw pijn te doen.Heb je het idee dat je vrouw/man niet deugt of misbruik van de slechte relatie om je kind bij je weg te houden dan volg je de juridische wegen om je recht af te dwingen.

  Vaak heb je een afloop met zulks brute daden na een reeks mishandeling en bedreigingen aan het adres van de vrouw..De vrouw wordt mishandeld ze verlaat haar man,haar man komt spijt betuigen op de knieën.Vervolgens is de vrouw weer bij de meneer.Een paar weken later is het dezelfde verhaal.Kom ,,,op een gegeven moment maak je een einde aan want je wilt rust

  Kennelijk voelen veel mannen zich vaak in hun eer geschaad als een vrouw het uitmaakt met ze.Dan hebben ze iets van als ik je niet kan krijgen krijgen anderen je ook niet met het gevolg dat ze hun vrouw doden zonder omkijken wat de gevolgen voor het kind en anderen is.

  Nu moeten de familie ,de kinderen verder met het psychische schade en een helemaal verwoest leven.

  De meneer kan een goeie vader zijn omdat hij heeft een status in de maatschappij van een getrouwde man met kinderen.Maar gezien zijn daad kan ik geen compassie voor zo’n beest hebben.Ik hoop dat hij zwaar gaat boeten voor zijn gruwelijke daad.

  Linda ,, rust in vrede

 4. “Heh, wat hoor ik!,” dit kan niet waar zijn!, maar ja ze zeggen dat een ongeluk zit in een kleine hoekje en meestal gebeurt er een ongeluk wanneer wijzelf de hoek groter maken.

  Ik ken deze rustige jongen heel erg goed, hij is iemand die hard werk voor zijn familie, en hij heeft ook veel bereikt in deze moeilijke tijden.
  Hij praatte met mij over vooruitgang en had plannen op papier om een en ander uit te proberen, als hij terug was in Curacao; verder praatte hij over zijn kinderen en dat hij bezig was te sparen voor hun studie, zodat ze iets beter dan hem konden krijgen.
  Ik had gemerkt dat hij deed alles wat hij kon om zijn vrouw te vreden te houden, maar ja
  la vida te da sorpresa, sorpresa que da la vida hay Dios.

 5. @Kasuari,ik weet dat vrouwen ook geen lieverdjes kunnen zijn en dat het soms echte krengen zijn,daar geef ik je helemaal gelijk in en ik zeg ook niet dat alle mannen boosdoeners zijn hoor! En ik weet dat er ok vrouwen zijn die hun man mishandelen,en dat praat ik ook niet goed.Maar al haal een vrouw de bloed onder je nagels vandaan ,ga haar niet slaan,of aframmelen,je slaat geen vrouw punt!
  @ Denise,je weet niet van te voren of een man slecht is,alle mannen(en vrouwen) doen in het begin lief en aardig en dan pas komt de “”slechte””naar voren.

 6. Daders van huiselijk geweld worden op Curacao altijd enorm zwaar gestraft. Of hetu met of zonder voorbedachte rade is en of ze toerekeningsvarbaar zijn of niet. het maakt niet uit.
  Tenminste als de dader een man betreft.
  Andersom lijkt het recht wel zo ingesteld dat vrouwen hier onschuldig zouden zijn. (ik heb het over in het algemeen, niet dit specifieke geval). Maar vrouwen kunnen ook crimineel zijn, manipuleren, bedreigen, stelen, verduisteren, geld witwassen, drugshandelen en chanteren. vooral als er kinderen in het spel zijn heeft een vrouw de wet aan haar kant om de man flink te pesten.
  de wet moet echt aangepast worden wat dit betreft. Een man hoeft een vrouw maar een keer een smsje te sturen met bijv. “ik maak je kappot” en hij wordt gelijk ingesloten en voor derechter getrokken. Een vrouw kan een man of andere vrouw uitentreuren bedreigen en stalken zonder gevolgen.
  Women can be b!^$&s though. believe you me.

 7. Mensen ik ken deze jonge man persoonlijk. Dit is triest en zonde. De man is een rustig en verlegen goed mens, hij heeft aan de havo afgestudeerd en daarna een HBO opleiding afgerond bij de UNA, stage gelopen in Nederland en daarna weer terug naar Curacao. Getrouwd met kinderen, werk gevonden een huis gebouwd en een auto gekocht. Eerder nooit in aanraking met justitie geweest. Hoe kan relaties zo fout aflopen? De ouders zijn echt goede mensen dit hebben ze niet verdiend. ik heb contact gehad met moeder ze is er kapot van. Ze kan het niet begrijjpen en is dubbel verdrietig. Deze mensen hebben het nu erg erg zwaar.

 8. Mooie aanhef van dit artikel : ,, Steekpartij met dodelijke afloop”

  Gewoon weer de zoveelste ordinaire ,, MOORD”

  Wel de dingen overbloemd blijven benoemen a.u.b. !!!!!!

 9. @Linda,

  De vrouw is van nature ook niet altijd onschulig, het is bewezen dat mannen uit schaamte nou eenmaal minder snel of helemaal geen aangifte doet in het geval van mishandeling door een vrouw.

  Dan hebben we het nog niet over de vrouwen die de kinderen van de biologische vaders afhouden…. en als zo’n man dan doordraait is de man weer de boosdoener.

  Deze daad valt niet goed te praten, maar het is erg makkelijk om de man in het algemeen als boeman aan te wijzen!

 10. @Linda, Maar ook de vrouwen moeten ophouden om met slechte mannen om te gaan.

 11. Zeer triest! En het word tijd ook dat de mannen hier op t eiland eens een keer hun handen thuis houden van hun(een) vrouw, Want de meeste mannen hier vinden het doodnormaal om een vrouw af te ranselen als ze niet doet wat hij zegt! En je ziet nu wat het eind resultaat is,,overleden! Triest! Sterkte aan de familie en hoge straf aan de dader!(misschien ook cursus “”hoe behandel je een vrouw?””)

 12. Wilsoe kan ook beter zijn tijd besteden om dieven te vangen ipv zijn criminele vriendjes te helpen..

 13. wat een trieste aanhaling op het spreekwoord….