• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

5 reacties op “Decembermoordenproces tijdelijk opgeschort”

 1. Simons, suriname is altijd en nooit anders dan een officiele Banana republiek geweest, daarom komen pinarende Surinamers zoals jij op Curacao bedelen.

 2. @iemand, sorry jongen. Maar vergelijk ons svp niet met Surinamers, want we zijn niet als Surinamers. Curacaoenaars hebben een heel andere mentaliteit, wij zijn geen narcistische aanstellers zoals o.a. Omayra Leeflang of Leerdam en Maaskant wel zijn. We aanbidden niet de Nederlanders. Ik sterf liever dan een Surinamer te moeten zijn. bai swa! Ik weet zeker dat de huidige Surinamers in Suriname niet dezelfden zijn zoals de achtergebleven aanstellerige clowneske Surinaamse parasieten in Curacao.

 3. r.simons heeft gelijk.

  volledige onafhankelijkheid van curacao betekent surinaamse wantoestanden, ellende en pinari.

 4. Een amnesty regeling is er vaak omdat het in grote conflicten niet mogelijk is om iedereen te berichten en tevens veel mensen hebben vaak weinig andere keus want weigeren betekent je eigen executie. Wel worden de grote jongens aangepakt die de bevelen hebben gegeven zie in Ruanda en in Joegoslavie bv of in Argentinie. Bouterse zou gewoon moeten worden berecht.

 5. Met het akkoord gaan met de amnestiewet is Suriname nu ook formeel een bananenrepubliek geworden.

  Al was het natuurlijk al van de gekke dat er 30 jaar na de decembermoorden nog geen gerechtelijke uitspraak over deze moorden geweest is.

  Ook toont deze zaak, net als de volledige teloorgang van justitie op Curacao (Wilsoe, Schotte), aan dat onafhankelijk van Nederland worden geenszins een verbetering is. Niet economisch, niet sociaal juridisch.