• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De Gouverneur van Curaçao, Frits Goedgedrag, verblijft vanaf vandaag tot en met zaterdag in Washington in verband met een werkbezoek. Adèle van der Pluijm-Vrede treedt gedurende deze dagen op als Waarnemend Gouverneur.

15 reacties op “Gouverneur Goedgedrag tijdelijk afwezig”

 1. Hey yey, nooit begrepen waarom Nederlanders er altijd van verdacht worden PAR te stemmen. In Nederland heb ik ook nooit op de VVD gestemd. Hier was het voor mij altijd DP. De laatste keer echter heb ik PAIS gestemd. Jammer genoeg hebben ze het de vorige keer niet gehaald. De volgende keer stem ik weer PAIS en ik denk een hele hoop met mij. Integer en transparant.

 2. @wimpiri Zo is het. Nederland houdt zich aan de verdragen en verwacht dat dit wederzijds is, maar in principe willen ze zo snel mogelijk van Curaçao af, en eventuele “inmenging” dient enkel tot het beperken tot van door Curaçao veroorzaakte schade.

 3. @YEY, volgens mij waren die contracten uit de tijd met de FOL en de MAN. Zegt de naam Winkel je wat?

  @Awo, Laten we dan snel verkiezingen houden! Trouwens ik hen jullie niets horen zeggen over wacht tot de verkiezingen met de vorige regering.. toen zaten jullie ook steeds referendums en verkiezingen te eisen. En we willen geen koloniale regering maar een integere regering en die hebben we op dit moment niet (iets wat jullie pro-regering mensen ook toegeven!).

 4. @awo
  A) denk je dat stemmen invleod uitoefenen is?? Partijen liegen altijd over hun plannen en doelen. Bij sommige partijen kan je nog uit hun verleden afleiden wat het nu ongeveer gaat worden, maar met partijen als MFK zijn nieuw en dan kan je niets dan afgaan op hun blabla. Kortom stemmen is niet meer dan naar een Casino gaan
  B) veel mensen die hier schrijven zijn ook actief bezig in deze samenleving om dingen te verbeteren. vrijwilligerswerk, ondersteuning en advisereng. (En niet via die door USONA nepstichtingen om geld te verduisteren zoasl Constantia doet, maar vrijwillig).

  Misschien een idee voor jou: ipv anderen afkraken en afgaan op je illusies ook maar eens bijdragen aan de samenleving!

 5. @yey,Jje hebt gelijk dat corruptie ook niet vreemd was voor vorige partijen, maar pretenderen dat Wiels daar korte metten mee maakt lijkt me naief. je ziet toch ook wel, dat hij nu hij die macht heeft dezelfde dingen doet: kopen bij vriendjes, vrienden en families de topbanen geven en bevroderen en het geld van de strijkstok likken. En ondertussen worden zijn ‘broeders’ in het volk er echt niet beter van.
  Die man kan hard roepen maar is geen haar beter dan de anderen.
  Een pot nat is het!
  En als je zegt het maakt niet uit Wiels of Elhage, dan zeg ik je hebt gelijk, maar als je die onzin die Wiesl spuit voor zoete koek slikt en denkt dat hij niet corrupt is benje echt niet goed bij

 6. @Doe ff normaal sua, dacht je dat je wel verder kwam met de PAR dan? Met een regering die gebouwen huurt a raison van 60.000 gulden per maand van Par-vrienden? En zulke contracten hebben een looptijd van 5-10 jaren, tel uit hun wint over de ruggen van de belastingbetalers.

  Nee, sommige mensen hebben een chronische heimwee naar hun eigen privileges van vroeger. Maar Wiels zal deze bevoorrechte groep elite par-reren. Op Curacao is iedereen GELIJK rijk en arm, Punto. Achter al hun brieven naar kranten schuilt wel iets…

 7. @Awo, jij bent dus duidelijk zo iemand die door de bomen het bos niet ziet. Onze huidige regering laat geen mogelijkheid voorbij gaan om de Nederlanders te schofferen. Maar ze hebben de guts niet om de onafhankelijkheid op te eisen. Ja want wie moet dan onze rekeningen betalen.
  De Nederlanders hebben het met ons gehad en willen van ons af (en ik neem ze dat niet kwalijk) ze hebben nu het standpunt ingenomen “doe het maar zelf, jullie gaan er zo prat op, dat je alles zelf kunt, nou ga je gang astublieft”.
  Het enige wat er dus gebeurd is dat de Nederlanders zich gaan afzetten tegen de Curaçaoenaars zoals deze zich tegen de Nederlanders afzetten. En neem nou maar mij aan dat wij de verliezende partij zullen zijn en hoofdzakelijk de armere mensen onder ons, want die kunnen straks geen kant op.

 8. de gouveneur, mevr de Jongh Elhage, Balkenende in Washington en wie zullen nog meer op de gastenlijst staan, even rekenen mensen bij dit soort gelegenheden worden vaak aan toekomstige plannen gewerkt

 9. Wat denk je nou zelf Mossel? Er ging een brief naar Washington. Eiland in rep en roer. Dus? Inderdaad. Frits gaat naar Washington om te redden wat er te redden valt.

  En Awo. Een positive mind? Uitkijken met polarisatie, met JULLIE en WIJ.
  Is niet echt een positive situation, toch.

  Ik ben een nederlander die hier nu 10 jaar woont. Ik ben Nederland ontvlucht vanwege de betutteling en de vele regeltjes. Het moet hier geen Nederland worden en ook geen kolonie van Nederland. Maar met deze regering komen we toch niet verder. Dat kan toch ook op
  een normale nette manier? En daarom is Frits nu in Washington. With a positive mind to change everything back to a positive situation.

 10. Het gouverneurschap is een erebaantje voor nensen die goed kunnen lezen en schrijven en met mes en vork kunnen eten. Maar meer nog moeten ze hun mond kunnen houden en vooral geen mening hebben, althans die niet uitspreken.

  Dean Rozier en Amerigo Thode voldoen aan die eisen en zouden dus goede gouverneurs zijn, ware het niet dat men voor de positie van gouverneur wel gescreend wordt. En dan vallen Rozier (drugsverleden) en Thode (drugsheden) dus toch af.

 11. Het bezit van kennis geeft twee voordelen : 1 men oordeel MINDER en 2 men oordeelt BETER !!

  Ik ben echt zat van mensen die de hele dag op websites zitten te oordelen maar HELEMAAL geen kennis hebben. Als je niet eens ben met de huidige regering laat dat via je stem weten tijdens de verkiezing. Alleen bllijven zeuren over corruptie etc gaat echt NIET HELPEN.

  A positive mind creates a positive situation !!

 12. Verbeter het eiland BEGINT BIJ JEZELF !! inplaats van de hele dag op websites te zitten zeuren over de huidige regering ga iets positief doen voor DUSHII Curacao. Tijdens de verkiezing hebben jullie de kans om voor een regering te kiezen die alles doet wat nederland zeg ….Dat willen jullie uiteindelijk om van curacao weer een nederlandse kolonie te maken. dat zullen WIJ verhinderen ; )

 13. Ik weet eigenlijk niet wat zijn taken zijn, volgens mij is het een luizenbaantje.
  lintjes doorknippen enzo, maar zich wezenlijk met deze corrupte maffia regering bemoeien dat durft hij niet.

 14. de waarnemend gouverneur heeft nu toch evenveel macht als hij normaal. Hopelijk heeft zij wel lef.
  Please Adele, help ons!!!

 15. Ook de Gouveneur zou zich eens meer moeten gaan verdiepen en deze hopeloze en trieste gang van zaken in zijn eigen land en minder reizen,van u word verwacht dat als de boel uit de klauwen loopt wat al 19 maanden gebeurt eens wakker wordt en zamen met NL een oplossing zoeken, voor dat de hr Hero Brinkman gelijk krijgt en Curaçao straks op Marktplaats te koop staat voor één Euro en niet verkocht word om dat niemand het meer wil hebben,en daar werken de heren Schotte & co nou helemaal naar toe,dat is het goede voornemen wat ze met ons als curaçaose bevolking voor hebben.laat het niet zo ver komen Gouveneur laat ons niet in de steek zoals de MFK.PS.MAN wel doet.