• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Emily de Jongh Elhage, partijleider van de PAR, is uitgenodigd door ‘The Netherlands-America Foundation’. Deze organisatie is in 1921 opgericht om de banden tussen de landen in het Koninkrijk der Nederlanden en de Verenigde Staten te versterken.

Elk jaar worden enkele mensen uitgekozen die zich hebben onderscheidden, om hen een teken van erkenning te geven voor hun belangrijke werk om de banden tussen de genoemde landen te versterken. De Jongh Elhage is uitgenodigd om vrijdag naar het ‘Gala Awards Dinner Celebrating Dutch-American Heritage and Friendschip’ te komen in Washington.

Erkenning drie personen
Jan Peter Balkenende, de ex minister-president van Nederland, Mary Vermeer Andringa, de voorzitter en directeur van de Vermeer Stichting en Herbert Pinedo, Professor Oncologie aan de Universiteit VUMC Amsterdam zullen tijdens het gala worden geëerd.

8 reacties op “Emily de Jongh Elhage naar Washington”

 1. Gelukkig dat mevrouw de Jongh gaat, was Schotte gegaan dan was het drie keer zo duur geweest want die reist standaard met tiepmiep van Rijn en zijn persoonlijke Facebook fotoknipper Soemanta. Vier keer zo duur zelfs zelfs als zijn schoonvader meevliegt zoals bij zijn vakantietrip naar Haiti.

 2. blijkbaar heeft Wilsoe toch niet zo’n goede indruk achtergelaten dat ze hem genodigd hebben

 3. PABIEN EMILY!

 4. Valt wel op dat Gerritje eigenlijk nooit uitgenodigt wordt door echte wereldleiders.. of dat zij hier op bezoek komen. Zelfs Chavez heeft geen tijd voor Gerritje.

 5. Maak je geen zorgen, Gerrit zal daar NOOIT worden uitgenodigd.

 6. Een geweldige keuze, als je niet met dat gajus van onze coalitie gelieerd wil worden.

 7. De organisatie heeft overwogen Gerrit Schotte uit te nodigen voor het galafiner, maar was bang dat het tafelzilver daarna verdwenen zou zijn.

 8. Wat en Helmin Wiels of Gerrit Schotte niet????

  Ik zie al meteen de link tussen de PAR en het bevriezen van de tegoeden van Robbie Dos Santos.. opvallend..