• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Demissionair minister Hans Hillen (Defensie) heeft premier Gerrit Schotte bezocht tijdens zijn werkbezoek aan Curaçao. Hillen werd vergezeld door brigade-generaal der mariniers van het Caribisch gebied, Dick Swijgman. Ondermeer de Kustwacht en bestrijding van calamiteiten werd besproken.

Ook is gesproken over de belangstelling van de Haïtiaanse regering voor de nieuwe boten van de kustwacht. Hillen vervolgt op 9 mei zijn bezoek aan de andere eilanden van het Koninkrijk der Nederlanden.

6 reacties op “Hans Hillen bezoekt Schotte”

 1. We hebben het over de reislust van onze Curacaose ministers.
  Maar wat is het nut van dit bezoek van Hillen aan de eilanden?
  Ook dit kost de nederlandse belastingbetaler geld.
  Kamp zit ook alweer op Bonaire.
  betaalde vakantiereisjes?

 2. @Ger, Ik ben yu di korsou.. en Bouterse is niet veroordeeld voor moorden en gerritje is wel enkele malen veroordeeld voor criminele feiten! groot verschil!

 3. minister Hillen is niet gek, daarom heeft hij ook een marinier meegenomen bij dit bezoek

 4. Ja, Ja, Rignald. Je kan Curacao niet vergelijken met Suriname. Bouterse is verantwoordelijk voor ‘MOORDEN’. Je moet wel bij de les blijven, Rignald. Probeer zo snel mogelijk te integreren in de Curacaose gemeenschap.

 5. Ik snap zowiezo niet wat Hillen bij die oplichter moet doen.. gaat hij ook bij Bouterse langs?

 6. Gezien de reputatie van fraudeur Schotte zal Hillen na afloop van de ontmoeting wel even gecontroleerd hebben of hij zijn portemonnee nog had.