• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politiecentrale heeft gisteravond een patrouille naar de Bargestraat gestuurd in verband met een vechtpartij tussen een man en een vrouw. Ter plaatse troffen agenten een 47-jarige vrouw aan met een grote wond aan haar rechterarm. 

 
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer op straat een bekende tegenkwam. Met deze man, met wie de vrouw eerder problemen had, kreeg ze opnieuw ruzie. Al rennend gooiden beiden stenen en flessen naar elkaar.

Machete
In het heetst van de strijd pakte de man een machete en begon hiermee in de richting van de vrouw te zwaaien. Zij droeg ook een machete bij zich en bedreigde daar vervolgens de man mee. De man raakte vervolgens de rechterarm van de vrouw en nam daarna de benen. De vrouw is voor de behandeling van haar wond per ambulance naar de polikliniek van het SEHOS gebracht.

Onderzoek
De politie heeft op een erf in Kleine Werf een machete gevonden en deze in beslag genomen. De machete is waarschijnlijk eigendom van de vrouw. De politie zet het onderzoek voort.

7 reacties op “Vrouw gewond door gevecht met machetes”

 1. macheeeeeeeeeeeeeete whoe hah

 2. Stammenoorlog tussen Tutsi,s en Hutu,s misschien ???

 3. Welcome to Kill’emstad in Crimicao!

 4. Wat een primitieve mensen!

 5. ..Zij droeg ook een machete bij zich?
  Ja, die heb ik ook dagelijks bij me (?)

 6. cool…een ouderwetsch zwaardgevecht

 7. Pirates of the caribbean