• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Tweede Kamerlid Ineke van Gent (Groenlinks) stelt zich niet niet meer verkiesbaar bij de verkiezingen van 12 september.Volgens de stichting Schoon Milieu Op Curaçao (SMOC) heeft Van Gent zich jarenlang sterk gemaakt voor de mensen die wonen onder de rook van Raffinaderij Isla. “Ineke bedankt!”

“Ineke van Gent heeft SMOC zonder twijfel enorm, en met veel daadkracht en deskundigheid, gesteund in de afgelopen jaren. En nog veel belangrijker: zij heeft zich daarmee geweldig sterk gemaakt voor de mensen die wonen en werken onder de rook. SMOC wil haar bedanken voor haar tomeloze inzet.”

Leerlingen
Arjan Linthorst, bestuurslid van SMOC en docent scheikunde, is op dit moment op Curaçao met twintig leerlingen uit Nederland. Deze week zijn de leerlingen te gast op het Maria Immaculata Lyceum (MIL), waar Linthorst voorheen werkte als leraar. De reis is mede mogelijk gemaakt door het Comité Koninkrijksrelaties, dat bestaat uit mensen die de banden tussen de landen binnen het Koninkrijk willen versterken. Op dit moment is er ook een groep leerlingen van het Albert Schweitzer College havo/vwo op bezoek bij Nederlandse scholen.

2 reacties op “SMOC bedankt Ineke van Gent”

  1. Vreemd dat Stella van Rijn niet naar Brandpunt heeft geschreven over het feit dat de regering toestaat dat de Isla de milieunormen blijft overschrijden met tientallen doden per jaar tot gevolg.

    Maar ja, van het sprekende mantelpak dat Stella is weten we dat ze niet meer doet dan papi Schotte napraten.

  2. Ineke bedankt voor het veel steun geven,maar zoals normaal weg stapt zonder iets te hebben bereikt.