• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Dieven waren in het weekend weer actief op Bonaire. Zo werden er auto-onderdelen gestolen en er werd een gewapende overval gepleegd. Ook waren er een aantal woninginbraken. Naast de inbraken had het hospitaal San Francisco last van wateroverlast waar de brandweer heen moest.

De auto-onderdelen werden vrijdag gestolen uit een garage aan de Kaminda Djabou. Het ging om enkele accu’s, een motorblok, autoradio’s en twee versnellingsbakken. Ook werd er vrijdag ingebroken in een woning aan de Kaya Proud. De politie kreeg hier een telefonische melding van. Er zijn een laptop, fotocamera en geld vermist.

Gewapende overval
Vier gewapende mannen zijn op zaterdag rond 22.45 uur een woning aan de Kaya Xylofoon binnengedrongen. De mannen hadden luchtbuksen en machetes. De bewoners werden bedreigd en zij werden beroofd van hun portemonnee, fotocamera en tablet computer. De man die de bewoners bedreigde had donkere kleding aan en is 1.70 m lang. Hij heeft een slank postuur en is rond de 16 jaar. Hij droeg een bivakmuts. De gestolen spullen gaf hij aan de andere drie overvallers die buitenstonden en daarna klommen de vier over het hek en rende weg over de zandweg naast de woning.

Diefstal
In de Kaya Manuwa forceerden inbrekers zaterdag een deur en namen een horloge mee. Ook werd er ingebroken aan de E.E.G. Bulevar en daar werden een Iphone, fotocamera en enkele sieraden meegenomen. Die nacht werd er ook nog ingebroken bij het buurtcentrum aan de Kaya Filomena. Alcoholische drank en frisdrank werd gestolen. Tenslotte meldde de eigenaar van een ‘knoek’ op de Kamina Onima zondag dat zijn deur was vernield. Er werd niets gestolen.

Wateroverlast
Door de hevige regenval dit weekend waren de kamers van het hospitaal San Fransico aan de Kaya Soeur Bartola ondergelopen. Zondag kreeg de politie hier een telefonische melding van en de brandweer moest te hulp schieten in verband met de wateroverlast.

1 reactie op “Diefstal en wateroverlast op Bonaire”

  1. bon nochi y bon siman. mi ta sinti mi bon y contentu ora mi por lesa tur loke cu ta pasa na antillas y bonaire , saluidos ,forsa y bendishon ta mi deseonan pa henter pueblo boneriano. Lucy alberto .Dordrecht Hulanda