• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Curaçao Nieuws - PolitieCURAÇAO – De politiecentrale heeft vrijdag rond 08.24 uur een patrouille gestuurd naar de Vondelstraat. Hier had een overval plaatsgevonden op een ouder echtpaar. Het echtpaar liep door de straat toen zij werden benaderd door een man. De man gaf de vrouw een vuistslag tegen de borst.

De overvaller rukte haar ketting met hangertje weg en verdween te voet in één van de stegen van Brievengat. De politieagenten hebben het echtpaar naar hun huisarts gebracht en zijn vervolgens per ambulance naar het SEHOS vervoerd. De vrouw is in het ziekenhuis opgenomen. Het overvalteam is een onderzoek gestart.

Informatie
De overvaller heeft een donkere huidskleur, is tussen de twintig en 30 jaar oud en 1.80 cm lang. Hij was gekleed in een grijze broek, grijs shirt en een donkere pet. Wie meer weet over de overval kan telefonisch contact opnemen met het overvalteam via 866-6192 of 866-6140 of via 911 (24 uur).

7 reacties op “Ouder echtpaar overvallen”

 1. Laffe daad!!!…..Sterkte gewenst aan het oudere echtpaar,die hebben nu””levenslang””!

 2. Ruud, als ik ‘s avonds in Salina zie met welk tuig de lokale dushis uithangen, denk ik dat het ze helemaal niet interesseert waar die hangertjes vandaan komen.

  Daarbij hebben ze natuurlijk het ‘goede voorbeeld’ gehad van onze MFK regering, die het signaa geeft van lieg (Constantia), bedrieg (Schotte) en betaal je schulden niet (Jamaloodin).

  Wat mag je van onze jeugd verwachten als wij (de kiezers) ze zulke voorbeelden geven?

 3. Helemaal waar Ruud, zet een foto van het hangerte in de krant en overal waar het maar gepubliceerd kan worden!! Moederdag komt er aan ……….!!

 4. Verander toch gewoon de naam van het eiland van Curacao in CRIMICAO en het probleem is “opgelost” …………

 5. @obi, ademas wonen er ook Haitianen, Surinamers, Jamaicanen, Dominicanen en Colombianen met een donkere/pretu huidskleur op Korsou. Aldus meer dan 100.000 donkere mensen.

 6. Beschrijf het hangertje, zodat het dushi dat dit van haar ‘held’ krijgt, weet hoe hard hij er voor heeft gewerkt

 7. De overvaller heeft een donker huidskleur.. hahaha.. net zoals 100.000 andere Curacaoenaars..