• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De vierde verkeersdode van dit jaar is gisteravond gevallen nabij de rotonde van Zuikertuintje. De 25-jarige Joandro Eldoy Juliana botste rond 20.00 uur met zijn motor op de voorkant van een auto. Het ongeluk werd hem fataal.

Uit het politieonderzoek bleek dat de bestuurder van de auto op de Schottegatweg reed richting Biesheuvel. De dame wilde linksaf slaan de Rooi Katootjeweg in en sorteerde voor. Hier wachtte zij tot een auto gepasseerd was en sloeg af. Op dat moment reed er een motor voorbij die op de voorkant van haar auto botste. Juliana viel van zijn motor en kwam op straat terecht waardoor hij een hoofdfactuur en meerdere breuken opliep aan zijn lichaam. Toen de politie ter plaatse kwam, was de 25-jarige al overleden aan zijn verwondingen.

Verkeersdoden
Juliana is de vierde verkeersdode van 2012. Op 3 april liet de 29-jarige Ruben Manuel het leven na een ongeluk met een quad. De achttienjarige Taino Cijntje kwam op 20 februari om het leven door een botsing met een motor. Op 4 februari overleed de 31-jarige Rignaldo A. Papa doordat hij vermoedelijk controle verloor over het stuur en tegen een muur botste.

9 reacties op “Vierde verkeersdode 2012”

 1. hoofdfractuur bedoelen ze zeker. Triest, een leven weg. Idd. Veilig wordt er niet gereden

 2. Jan C., maar een helm is ook verplicht.
  Ik wil dus alleen maar zeggen: houdt je aan ALLE verkeersregels, dan zou dit beter zijn afgelopen. Motorrijders moeten beseffen dat ze een kwetsbare groep verkeersdeelnemers zijn. Helaas gedragen ze zich daar zelden naar.

 3. @S.Cappela. Zelf als je op een motor de normale snelheid aanhoud. zonder helm en enige bescherming maak je toch een doodsmak als er iets gebeurd..

 4. Triest verhaal. Sterkte voor familie. En ik denk dat het ongepast is om te oordelen zonder feiten te kennen.

 5. S. Capella: en je haalt dit uit het verhaal hoe precies? leest eerder alsof de dame de motor niet heeft gezien.

 6. Ik rij ook motor, maar zal geen traan laten om deze idioten die de motorrijders zo’n slechte naam bezorgen.
  Vorige week was er een tocht om respect te eisen in het verkeer. Wanneer het gros eens zou beginnen met zelf de verkeersregels te eerbiedigen zouden we al een eind komen.

 7. Treurig. RIP.

 8. Als de motor de wettelijk toegstane snelheid had gereden was dit ongeluk nooit dodelijk geweest.

  De Schottegatweg wordt echter door velen als racebaan gebruikt, terwijl iedereen kan weten dat er de bebouwde kom snelheidsbeperkingen gelden.

 9. Geen helm op?