• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Elmer Wilsoe (Justitie) heeft gereageerd op beschuldigingen die donderdag werden geuit in onder andere het Antilliaans Dagblad. De krant schreef dat Wilsoe zich bemoeid had met de Dos Santos zaak in Amerika. De minister liet gisteren weten dat hij ‘dit niet kan en het niet zijn taak is’.

Volgens de krant zou Wilsoe een brief hebben gestuurd aan het ministerie van Buitenlandse Zaken in Amerika met het verzoek het bevriezen van de Amerikaanse tegoeden van Dos Santos op te heffen. Het OM gaf donderdag meteen al aan niks te weten van de brief of het verzoek van Wilsoe.

Inhoud
Volgens het Antilliaans Dagblad heeft de minister gisteren zelf de telefoon gepakt en contact opgenomen met de krant. Hij gaf aan dat het artikel ‘rammelt en de krant hun bron moet vragen om de gehele correspondentie vrij te geven’. “Hij wilde zelf niet inhoudelijk ingaan op de brief. Wij gaan niet in op de interne briefwisseling en communicatie. De tijd zal het leren”, aldus Wilsoe tegen de krant.

26 reacties op “Wilsoe ontkent bemoeienis”

 1. Pinokkio is een baby bij deze Minister., ach de rest zijn ook sprookjes figuren,
  en ze hebben allemaal schateiland gelezen.

  maar het is wel ons eiland, sta op en kom voor je recht op.

 2. WELKE externe kracht (NEDERLAND – INWONERS KORSOU – …..) heeft de ballen om ons te verlossen van de greep van de MAFFIA die Korsou en de bstuurders in haar greep schijnt te hebben !!!

 3. Kadee heeft geen keuze.. De maffia hebben hem daar neergezet en nu zal hij moeten doen wat zij hem opdragen. Deze regering is gevangen in het web van de maffia.

 4. 1. geen brief
  2. wel een brief
  3. PG is fout
  4. inkeerregeling is van toepassing
  5. ik ben niet corrupt maar me kofferbak van me auto staat altijd open.
  6. goh Minister je kon zo goed liegen en nu zit je net als Komproe vast.

 5. Zijn alter ego heeft de brief geschreven.

 6. In een NORMAAL land zou deze regering 1 al nooit door de screening gekomen.. 2 allang zijn afgetreden wegens de schandalen..

 7. LEUGENAAR en dat is rolmodel als MINISTER van JUSTITIE ???
  Korsou staat voor de hele wereld voor schut, grandioze IMAGOSCHADE !!!
  $$$$$$$$$$$hame ………………….on YU politicians …………………….$$$$$$$$$hame

 8. Wilsoe heeft niet echt bekend, maar dat kan nog komen “eerlijk, helder, Kade”. De brief, die hij heeft ontkend, bestaat in ieder geval.

 9. Kade Wilsoe heeft toch bekend gelogen te hebben. Normaal gesproken is dat een doodzonde, die met aftreden “beloond” zal worden, maar wat is hier tegenwoordig normaal.

 10. En daar is de brief dan toch. Er is geen woord Spaans bij…en zelfs dat zou aan de verbeelding niets over hebben gelaten
  http://www.wedoict.com/persbureaucuracao/docs/wilsoebrief.pdf

 11. De brief aan de ISLA was ook verkeerd geadresseerd destijds.. Denk dus dat ook deze brief aan de USA verkeerd is geadresseerd. Het adressenbestand bij de overheid is wat moeizaam. Dus het klopt vermoedelijk wel dat er een brief is en er geen openheid wordt gegeven, ze moeten nog even het adres checken…Het kan natuurlijk ook zijn dat Hillary heeft gezegd tegen Wilsoe (iets in de geest van.) `weet je zeker dat je deze had wilen sturen, want…`
  waarna Wilsoe zich heeft bedacht, zo van `ja gut Hillary, nu je het zegt..`Dan beschouwt Hillary de brief als niet ontvangen, terwijl hij welis verzonden.. Als ik Wilsoe was zou ik dat ook voor mezelf houden… lachenhoor, hier op de klip..

 12. @Henriques, ja stel je voor dat ze aan de afwas moeten.

 13. @Juny, ja sommige ministers sturen brieven waarvan ze zeggen dat ze niet gestuurd zijn en andere ministers versturen brieven die nooit geschreven zijn en dit zooitje noemt zich onze regering.
  @ Barika hel, waarom zou het AD op dit moment iets moeten doen, de bal ligt bij Kadé. Laat hem maar iets doen, en dat betwijfel, ik want Kadé zal heus wel weten dat hij dan plat op z’n bek gaat en onherstelbaar beschadigd wordt (wat hij dan wel aan zichzelf te danken heeft). Hij had zich bij zijn criminaliteitsbestrijding moeten houden, niet dat dat zo succesvol is.

 14. Treurig hoe een stel nietsnutten met slechte opleidingen een land denken te kunnen besturen.
  Ik zou ze geen van allen nog in mijn keuken laten werken.

 15. @jan C, nee de regering gebruikt gemeenschapsgelden om leugens te verspreiden.. Zetten een marriot neer bij de ministerie van informatie die alles plaatst wat de corrupte regering wil. Schande!

 16. Zwakke reactie van Wilsoe, maar dat was wel te verwachten. Het zijn allemaal slappelingen die uitstekend gebruik maken van het makke schaap gedrag van deze bevolkng, dat lekker kan brullen op internet, maar echt nooit daadwerkelijk iets er tegen doet.

  Maar ik begrijp t AD zelf ook niet, eerst wat brullen en dan zeggen ‘de tijd Zal t leren’? Hallo, jullie hebben nieuws gepubliceerd, het onderwerp van dat nieuws, zegt dat het verhaal rammelt, waar is je eergevoel? Moet het AD niet even tegengas geven in de trant van nee mr Wilsoe, ons verhaal rammelt niet, aub hier is de brief waar we het over hebben.
  In plaats daarvan laten ze t hangen?! Lekker goed geschoolde integere journalisten zitten daar zeg, NOT!

 17. kan je na gaan hoe prensa liber werkt tegen de regering. gesponsord bericht?

 18. Ook dit hoort bij de golf van misdaad op Curacao!!!

 19. Elke keer weer dat vage gedoe.. laten we maar hopen dat de brief wordt uitgelekt want Kadee heeft last van korsakof en weet niet meer eens wat hij verstuurt..

 20. “de gehele correspondentie vrijgeven ……???????
  Dus er is wel degelijk “iets” gecommuniceerd, laat Wilsoe daar maar eens opheldering over geven. Hij handelt tenslotte namens “de inwoners van Curacao” en ik denk dat ik het als inwoner van Korsou NIET eens ben met zijn SOLO-actie onder druk van ……….????

 21. I.p.v. dat de bron de gehele correspondentie moet vrijgeven kan Wilsoe het beter zelf doen, toch?

 22. Waar blijft die brief op internet??? Er zou toch een briefhoofd van deze regering boven staan???
  Kom op met dat ding.

  Wilsoe denkt zeker dat hij met een stel gekken te maken heeft. Deze regering heb ik nog NIET kunnen betrappen op een waarheidsgetrouw verhaal. Dus…..

  En dan een verhaal ophangen over een RST’er en de staande en zittende magistratuur te kakken zetten…. WILSOE, er is een Trias Politica, iets wat je als minister van justitie zeker moet weten en dat is het zeer ongepast en absoluut niet integer om zulke domme uitspraken te doen. Maar ja… deze regering blinkt toch niet uit in het hebben van grote verstandelijke vermogens.

  SHAME ON YOU WILSOE, Gewoon wegwezen.

 23. Een wat vaag verhaal..nu maar zoeken naar het lek..maar wat jammer nu dat de VDC er even niet meer is, wat nu? De correspondentie komt wel via Wikileaks.

 24. Er is geen brief maar wel correspondentie ?

 25. Als het AD artikel niet waar is,waarom dan niet direct naar het OM waar deze regering en zijn BAAS zo goed in zijn.Alleen al het gezegde uit zijn mond (gehele correspondentie vrij te geven) schreeuwd al om een diepgaand onderzoek tegen deze flaPdr…….ninister.

  Hangende in een stoel versiert met bladgoud BELAZERT HIJ ZIJN EIGEN VOLK,MET LEUGENACHTIGE REDEVOERINGEN

 26. Als Schotte marionet Wilsoe die brief niet geschreven heeft had hij wel volledige uitleg gegeven, maar deze lafaard doet het in zijn broek voor de dos Santos mafia en doet alles wat zij zeggen.

  Je zal maar getrouwd zijn met deze angsthaas.