• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Landmacht compagnie houdt van 8 tot en met 10 mei een oefening op Koraal Tabak op Curaçao. De compagnie, bestaande uit bijna honderd militairen, zal in het terrein diverse oefeningen uitvoeren, zoals schieten met losse oefenmunitie.

 
De militairen zullen niet in het veld overnachten en zijn vanaf 07.30 tot 16.00 uur in het gebied aanwezig.

6 reacties op “Landmacht oefent op Koraal Tabak”

 1. @sentinel Soberano, en waarom zou wil het leger het volk willen intimideren? volgens mij zijn ze hier juist voor steun/hulp het volk. Ik zie een hoop jongens in het donker groen helpen op talloze vrijwillegers projecten en heb ze ook aan het werk gezien toen het water tot aan je kin stond na Thomas….Waarschijnlijk heb je niet zoveel op met het koningkrijk en ben je daarom niet onder de indruk van de landmacht dat is jouw menig en daar heb je recht op…waarschijnlijk is de rest van de wereld meer onder de indruk van ons defensie personeel dan van onze regering!

 2. @sentinel Soberano, daarom is het maar goed dat ze blijven oefenen..toch?

 3. Soberano ziet het als intimidatie? Ik vraag mij af waarom, overdag vinden in dat gebied toch geen drugs transporten plaats! Een leuk gebied voor de landmacht om te oefenen. ‘s Nachts is het daar nog veel leuker, probeer het maar eens een keer.

 4. @sentinel Soberano

  Pfff… Neemt u zichzelf serieus? Is vrij normaal dat het KONINKLIJKE leger oefent binnen het KONINKRIJK.

 5. @sentinental, tja Curacao is helemaal niet bekend.. een rotsje in de zee

 6. de zoveelste poging van het koloniale nederlandse leger om de Curacaoenaars te intimideren!? is het soms de bedoeling ons schrik aan te jagen? sorry landmacht, we trillen lekker niet, we zijn niet onder indruk van de nederlandse landmacht. we lachen er om. we kennen de karige geschiedenis van het nederlandse leger wel. jullie zijn echt wereldberoemd om jullie heldhaftige daden op het slagveld. 😆