• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister Nasser el Hakim (Economische Ontwikkeling) heeft tijdens zijn bezoek aan Dubai vorige week GETEX bezocht, een grote beurs van universiteiten en kennisinstituten. Hakim was daar om de Curaçaose medische universiteit Sint Martinus University aan te moedigen.

“Het was een succesvolle deelname voor St. Martinus, die een aantal internationale studenten heeft weten aan te trekken om hun studie in Curaçao te komen volgen”, aldus Hakim. Tijdens hetzelfde evenement heeft de minister vergaderd met cardioloog Dr. Khan, een gerenomeerde Hartchirurg, over een mogelijk centrum voor Hartchirurgie in Curaçao.

Studenten
Op de beurs ‘Gulf Education and Training Exposition’ werden40 landen vertegenwoordigd. Voor dit jaar heeft de Sint Martinus University, die gevestigd is op Curaçao, Verenigde Staten en India, al meer dan honderd Chileense studenten weten aan te trekken. De universiteit deed voor de tweede maal mee aan dit grote evenement.

11 reacties op “St. Martinus University op beurs Dubai”

 1. hij is nu alweer in Canada, om de markt open te breken voor toerisme , alleen de canadese vliegtuigen mogen hier niet landen i.v.m. de status van ons eiland

 2. Normaal hangt/ligt hij als een rolmopskeizer in de stoel of bank zijn onderdanen te woord staan, nu zit hij als een kleine schooljongen met de handjes op de knietjes.rara hoe komt dat??

 3. Oja was ik nog ff vergeten voor dat Hakim mij te snel af is de glade aal,waarschijnlijk heeft hij vandaag de telegraaf nog niet gelezen (hij kan ook geen Nederlands lezen, en zijn adviseurs ook niet) daar werd in vermeld dat ze onderwater hotels gaan bouwen in Dubai,als deze presentatie van de telegraaf gisteren was geplaatst” dan had je er gif op kunnen innemen dat in deze presentatie had gestaan en ik heb ook nog met projectontwikkelaars gesproken over het Idee van mij? om Hotels onderwater te gaan bouwen in de zee van Curaçao,zij waren heel entousiast en komen volgende maand op kosten van de belastingbetaler van Curaçao even langs.

 4. Interessante discussie: te meer daar op de GETEX list de ‘MUS’ niet eens voorkomt !!
  Wat deed en met wie deed El Hakim daar in het verre Dubai zijn lobby ding> zie ook http://www.mygetex.com/exhibitor-list.php

 5. Wij moeten bijna verplicht reageren op deze geweldenaar,en even het één en ander op een rijtje zetten, van wat zijn nou de lusten en de lasten geweest aan dit reisje,

  Het kosteplaatje zal om en nabij de volgende berekening zijn en zal niet ver van de waarheid zijn.

  Vliegreizen,internationaal Curaçao-Amsterdam-Dubai vv.10.500,00 Euro
  Vliegreizen- autovervoer internationaal schating? 5.000,00 Euro
  Hotel ***** kosten 15 overnachting á 600,00 9.000,00 Euro
  Daggeld vergoeding á 15 dagen á 500,00 7.500,00 Euro
  Cadeautjes 15 stuks á 150,00 schating 2.250,00 Euro
  onvoorzienekosten 2.000,00 Euro
  ========================================================
  Totaal eurokosten 34.750,00
  waarde kosten florijn 80.967,50 lusten weten we niet horen we nog wel ????

  Hotel

 6. De Kampioen “Bemoeien met dingen die mij niet aangaan”

 7. Welke idioot gelooft dat deze oliesjeiks die zich de meest exclusieve faculteiten over de hele wereld kunnen veroorloven naar Curacao komen om onderwijs te volgen aan een flutuniversiteit waar docenten werken die het aan capaciteiten ontbrak om als medicus werkzaam te zijn?
  El Hakim probeert zijn vakantiereis op alle manieren goed te praten, maar het levert weer 0,00 op.

 8. Die belastingschuld betalen wij mooi twee keer, eerst door het niet te ontvangen en de tweede keer als daggeld vergoeding voor Hakim’s buitenlandse reisjes.
  Blijf open of St.Martinus University een bijdrage (aan onze staatskas) levert voor het door ons beschibaar stellen van een minister die hun representatieve taken overneemt. Of gaat dat via een geheime rekening naar onze (?) Hakim ?

 9. Die belastingschuld betalen wij mooi twee keer, eerst door het niet te ontvangen en de tweede keer als daggeld vergoeding voor Hakim’s buitenlandse reisjes.
  Blijf open of St.Martinus University een bijdrage (aan onze staatskas) levert voor het door ons beschibaar stellen van eenminister die hun representatieve taken overneemt. Of gaat dat via een geheime rekening naar onze (?) Hakim ?

 10. Hakim diet zijn best voor goede Curacaose bedrijven met een prima reputatie. Hij steunt de echte lokale ondernemers toch? Gaat daarvoor desnoods de hele wereld over..

  KvK Curaçao nummer 96643: Martinus University Services,
  Doelstelling, Hoger beroepsonderwijs (h.b.o.)(9261).
  Algemeen Directeur Henry Joe Chau, Geboren in Taishan, Volksrepubliek China, Nationaliteit Canadese.

  Hoop dat het met deze Universiteit beter gaat dan ik hier lees…
  Misschien iets om de Staten aan Hakim te laten vragen?
  Of valt dit onder Constancia?
  Of onder onderwijs van Monk?
  Dan maar aan alle drie vragen…

  http://www.valuemd.com/st-martinus-medical-school/223643-smu-close.html

 11. En El Hakim feest maar door op kosten van de belastingbetaler. Naast businessclass tickets en 5 sterren hotel staat de teller alleen aan daggeldvergoedingen al op 15,000 euro (50,000 gulden).

  Daar kan hij een aardig stukje van zijn belastingschuld van aflossen.