• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Dia di Rincon werd maandag druk bezocht, maar de dag verliep rustig en zonder problemen. Eerder was het wel onrustig op Bonaire en moest de politie uitrukken voor diefstal en bedreiging. Ook stierf er gisteren een man thuis na een jacht op leguanen.
Tussen 25 april en 26 april werd bij een woning in Amboina een alternator van een auto gestolen. Deze auto stond op het erf van de woning en was niet op slot. Ook stond de poort van het erf open. Tussen 24 april en 25 april drongen onbekenden binnen in een woning in Kaya Encarnacion B. Sint Jago. Hier werd 25 euro buitgemaakt. In beide gevallen is er aangifte gedaan.

Kapmes
De politie moest vrijdag rond 20.10 uur uitrukken naar een huis in Bario Sofaya. Daar rende een 57-jarige man met een kapmes achter zijn vrouw aan. De man was dronken en hij werd voor zijn eigen en andermans veiligheid overgebracht naar de wacht om te ontnuchteren.

Man sterft
Een man te Kaya Anasazi 9 gaf gisteren rond 11.40 uur geen teken van leven meer. De 56-jarige man, Julian Antonio Melaan, werd op de bank aangetroffen. Zijn vrouw verklaarde dat hij net terug was van de jacht op leguanen en dat hij had gezegd dat hij pijn had in zijn borstkas. Door de dokter die ter plaatse kwam, werd de natuurlijke dood geconstateerd. Ook de recherche kwam ter plaatse voor het nodige onderzoek.

Informatie
Als je meer informatie hebt over een van deze voorvallen, kun je bellen naar 7178000. Mocht je dit anoniem willen doen, bel dan naar 7177251.

2 reacties op “Dia di Rincon en diefstal op Bonaire”

  1. @ Alex. Goed gezien, want bij de volgende gelegenheid is zijn vrouw dood of ze moet heel hard kunnen lopen. Bedankt, pliesie.

  2. “De man was dronken en hij werd voor zijn eigen en andermans veiligheid overgebracht naar de wacht om te ontnuchteren”…… Misschien gewoon vasthouden, voor poging tot doodslag of bedreiging, of iets anders van dien aard.