• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Na het lekken van gegevens over schulden van de premier en twee minister, worden er nu ook beschuldigingen geuit naar minister van Gezondheid Jacinta Constancia-Scoop. Midden op de Roodeweg is een bord opgehangen door een onbekende schuldeiser.

 
De schuldeiser richt zich op de stichting van Constancie-Scoop J.V.B.S. De stichting bood cursussen aan voor het leren van gebarentaal. Op het bord wordt aangegeven dat de stichting een schuld van 15.000 gulden zou hebben aan huurachterstand, 10.800 aan UTS en 1000 aan water. Door wie het bord is opgehangen is nog onbekend. De minister was tot nu toe niet bereikbaar voor een reactie.

41 reacties op “Constancia-Scoop beschuldigd van schulden”

 1. @James, kabinet van de PAR?
  Weet jij dan niet dat de PAR niet meer wilt regeren dan?
  De PAR is voor DELEGEREN aan Nederland en niet voor regeren.

 2. @James, ga jou persoonlijke vete bij desbetreffende persoon uitvechten op de plaats waar jullie persoonlijk met elkaar kunnen bekvechten. Wat je hier doet valt onder smaad en laster en daar doen wij niet aan mee. Daag.

 3. USONA iets controleerd??? Daar is de coup door dhr Doran ook niet al te netjes gegaan hoor. En hij is altijd close met Schotte.
  Hoe denk je anders dat Fundashon gerrit schotte (nu niet meer op zijn naam in KvK, maar stichting draagt nog steeds zijn naam) de pc-bus kon laten subsidieren door USONA (dus Nederlands geld) en daar zijn eigen naam groot mee heeft gemaakt. Er zaten zelfs 4 meter lange MFK stickers op die bu.
  Propaganda van sociale subsidies. Schande!!!
  Ik hoop dat Nederland echt een andere constructie bedenkt om het gebruik van hun gelden hier te controleren.

 4. Mw. Jacinta Scoop-Constancia,

  Heeft om minister te worden niet eens een HBO diploma, ze heeft zicht gewoon omhoog geneukt. Ze heeft zelf bij de Hogeschool van Amsterdam een diploma gekocht en dat zo vervalst dat het lijkt dat ze daar gestudeerd heeft. Ze is een enorme wan betaler. Ze heeft van een zeer slechte opvoeding genoten en neem geen Enkele Verantwoording. Dan is het totaal niet gek dat de VDC deze regering wilde omverwerpen. Hadden ze dat maar gedaan en dan waren ook van haar af.
  Alle mensen in NL lachen haar vierkant uit. omdat ze 1 van de slechte ministers van gezondheidzorg is ter wereld. Wie verhoogt nu de zwangerschap tijd van 12 naar 14 weken. Is ze wel helemaal lekker, en wie moet die extra kosten betalen?

  Antwoord: de belasting betaler, dus mensen die geen kinderen kunnen krijgen betalen deze shit.
  Laten ze het maar net zo doen als in NL dan is er geen verschil meer.
  De regering heeft nog niets gedaan aan de nieuwe Caribische Gulden
  Het is een schande.
  Laten we met alle eilanden en landen in het koningkrijg overgaan gaan op 1 nieuwe munt, dan hebben geen gedonder met de euro meer en zijn de prijzen op Bonaire niet meer zo hoog vanwege de US Dollar.
  Laten we voor iedereen een nieuwe Gulden Invoeren dan is iedereen een stuk gelukkiger.
  En NL zet het Kabinet Schotte gewoon af.
  Laat er maar een Kabinet komen waar de PAR de regie voert, dankzij de PAR hebben we nu een status apparte.
  De MFK heeft daar nooit ene flikker aan gedaan

  Ik steun de pressgroepen van harte zij komen ten minste op voor de arme bevolkoing en mensen die bij de 52% stemmden van het referendum.

  Jacinta Scoop-Constancia moet al haar schulden met een RENTE VAN 10% TERUG BETALEN. ze verdient nu genoeg al dat salaris moet ze direct inleveren en alles wat langer duurt dan de NL Normen dan geef je haar 10% minder salaris per maand. Je moet haar laten zien wat ECHT WERKEN IS!!!

  Want zij laat de ambtenaren voor haar werken en schrijft zelf niet eens haar toespraken zelf omdat ze gebrekkig Nederlands spreekt.

  Ik ben benieuwd naar jullie reacties.
  .

 5. Als we nu eens allemaal wat geld bij elkaar leggen en op de big screens bij kruispunt Biesheuvel 24 uur per dag alle wandaden van Schotte, Jamaloodin, el Hakim en Constantia gaan vertonen?

  Webcam erop en de hele wereld kan meelachen over de MFK en PS porkeria!

 6. @Abraham Mossel; nee ik werk niet bij de prive ondernememing VDC van Schotte, Dan lag ik nu allang ergens te rotten in de mondi. Of was met een bodyback van wiels afgevoerd. hahahaha

  @Jerrel; het gaat straks via mail naar de knipselkrant die publiceren dit soort dingen ook wat de anderen niet doen.

  Leve de persvrijheid .

 7. @ Bert Rens. Of je actie juridisch mag, weet ik niet. Dus nu zit ze zonder kantoor. Ik neem toch aan, dat USONA controleert middels een officiere accountantsverklaring waaraan de subsidiegelden zijn uitgegeven.

 8. @marandi, ha ha Godett is altijd al corrupt geweest.. ben je de rechtzaken met Monte, Komproe en natuurlijk zichzelf vergeten?

 9. Prima aktie Bert Rens!

  Respect voor je aanpak van zich misdragende ministers zoals leeghoofd Constantia.

  Laffe Statenleden als Amerigo Thode (vader van en drugshandelaar) en Anthondy Godett (net als Constantia in het bezit van een lang strafblad) kunnen een voorbeeld aan je nemen.

 10. Zo kan ik ook een restaurant bouwen op Boca Sami, maar natuurlijk eerst in Venezuela trouwen en op naam van mijn nieuwe echtgenoot zetten.

 11. @ Bert Rens:

  Zet de documentjes gewoon op internet of stuur ze in kopie naar Gerrit SCHOTTE en Helmin WIELS, je weet wel die lui die zo voor transparantie zijn ha ha ha.

  Bert: Go for it….en pak ze aan!!!

 12. Hallo, ik ben de eigenaar van het pand en bord.. Na 5 maanden huur achterstand heb ik zelf het contract verbroken. Ik heb 2 x een meeting gehad met Jacintha en ze is haar afspraken nooit nagekomen. Volgens betrouwbare bron heeft de stichting binnen 2 jaar 340000 naf subsidie “verkwanselt” via Usona. De UTS rekening is nu 11500 naf omdat het contract nog steeds loopt. Er zijn meerdere schuld eisers. Dit is het gevolg van totale mismanement van o.a. voorzitter Enid Martis die geen flikker heeft gedaan om dit te voorkomen. Een penningmeester of andere controle was er ook niet. Alle boekhouding staat hier nog. Kan iemand de praktijken van deze stichting onderzoeken ? Volgens mij zit er een luchtje aan.

 13. ken de verantwoordelijke van het bord goed,en kan zeggen dat er al regelmatig betalings beloften zijn gedaan.
  Er moest alleen gewacht worden op een toestemming van de minister van financieen.
  Dus voor iedereen die schulden heeft,laten we naar financieen gaan,die betaald ze voor ons

 14. Big Daddy, bedankt voor de informatie.

  Ik voeg het toe aan de Constantia folder in het bestand dat ik Transparancy International ga sturen (cc Tweede Kamer Nedeland).

  Overigens heb ik vernomen dat Constantia vorige week weer stomdronken is gesignaleerd in La Grancha Santa Maria, geen idee wat en waar dat is.

  Het is een grote schande dat deze dame, niets anders dan een liegende profiteur, nog steeds minister is. Een grote schande ook dat de motie van wantrouwen tegen deze regering het niet gehaald heeft, al zeggen de 9 stemmen inde 9-11 uitslag wel genoeg.

  Jammer dat de laffe Godett, die atlijd tegen de dan heersende coalitie aanschurkt, zich bij de MFK mafia heeft aangesloten. Zijn vader zal trots op hem zijn.

 15. @Abraham M, denk het niet want de VDC is nu de prive dienst van Schotte geworden.

 16. @Bid Daddy

  Dank voor de info. Altijd nuttig om te weten door wie en wat we nu eigenlijk bestuurd worden……

  Brudernan vergeten we niet mee te tekenen:
  http://www.petitions24.com/we_zijn_de_regering_en_criminaliteit_zat_op_curacao

 17. @Big Daddy,U werkt zeker bij de VDC??

 18. @Rita,

  1. dus jij bent van mening dat ministers gigaschulden mogen hebben bij overheidsbedrijven die geen winst maken?
  2. God denk je dat ik dat niet gedaan hebt maar raad is als ik dat zeg dan lachen ze je gewoon in je gezicht uit of je krijgt een antwoord.. ja meneer zo zijn die zaken hier nu eenmaal. en ik wordt toch afgesloten!!

 19. @oswald, nee andere mensen hebben geen schulden. we werken eerst hard en daarna kopen we wat. en trouwens als wij zulke schulden hebben bij UTS en AQ worden we meteen afgesloten maar blijkbaar zijn er andere regels voor MFK ministers!

 20. Inderdaad Jan, je wordt hier heel snel afgesloten en deze eventuele schulden van haar en de andere ministers zijn gemaakt voordat ze minister waren. Ik vraag me ook steeds af hoe dat kan. En daarom mijn vraag: zijn die schulden er echt of is het allemaal roddel en achterklap.

 21. Blijkbaar heeft dit ook te maken met een gelijkmatig bord bij een pand aan de Penstraat. Hierover is nog geen directe info, maar die zullen spoedig wel gaan volgen.

 22. Volgend de laatste gegevens die ik las:

  4 x opgepakt wegens winkeldiefstal in Nederland.

  Politiebestand: arrestaties van Jacintha Constancia

  13/12/1988: artikel 311

  18/10/1991: artikel 310 i.v.m. artikel 311 lid 4

  03/02/1994: artikel 310 i.v.m. lid 48

  09/10/2001: artikel 310

 23. Jan , heel eerlijk dan moet je niet de minister kwalijk nemen, maar je moet flnk zijn en r bel of schrijf UTS een brief net zo flink als nu dan zal ik jou heel erg slim vinden.

 24. jullie zijn erg erg hoor. Triest, hebben jullie geen enkele schuldeisers voor jullie?
  Zijn jullie de beste mensen op curacao?vies, echt vies van jullie. Zijn dit mensen
  die beter zijn met die rotzooi die nu de regering leiden?
  Wat ik heel verbazend vind, is dat alleen de goede “perfecte”nederlanders de
  bevolking op zitten op te hitsen

 25. Onder die naam staat er niets bij de KKN geregistreerd.

 26. Volgens mij heeft ze ook een flinke huurschuld, eigenaar van de woning is gewisseld en is ze gestopt met betalen van de huur. Het is echt een slimme dame!

 27. Vraag me af hoe dit soort mensen 10.000 schuld kunnen hebben bij uts en ik meteen wordt afgesloiten voor 100 gulden?

 28. ik wist het al….
  had haar huurbaas ooit gesproken.

 29. Volgens Jacinta is het bord vervalst, net zoals haar diploma’s.

  Heeft ze de schoonmaakkosten van Iguanacafé al betaald nadat ze kotsend werd aangetroffen (en niet omdat ze ziek was) op de vloer van het damestoilet…

  Al weer zo’n door en door integere actie van een lid van het kabinet.

 30. Geweldige actie, dat er nog velen mogen volgen.
  Waarschijnlijk hebben de schuleisers al meerder malen tevergeefs om het hun toekomende geld gevraagd en was CONSTANTIA niet thuis.

  Dan maar op deze wijze opgelost.
  Hang heeeel Willemstad maar vol!!

 31. Volgens mij staar er 15000 en geen 150.000 op het bord. In ieder geval is het schandalig. De onbekende schuldeiser zal nu waarschijnlijk aangeklaagd worden wegens laster, smaad en belediging. Misschien meer werk voor Peterson. .

 32. Goede aktie!

  Kan het opleidingsinstituut waar Constantia een vervals HBO diploma inleverde ook zo’n bord plaatsen?

  En het slachtoffer van het door haar broer in haar dienstauto veroorzaakte auto-ongeluk? Waarover Constantia gelogen heeft dat zij achter het stuur zat?

  En als we dan toch bezig zijn, laten we dan de chirurgen de kans geven zich af te reageren middels zo’n bord, omdat zij tot hun afgrijzen zaken moeten doen met een minister, Constantia dus, die nog niet weet of rode hond een ziekte is dan wel een dier in Parke Tropical.

 33. Gewoon alle “shit” van de huidige ministers / statenleden openbaar maken !!!
  SCHULDEN betalen en OPZOUTEN naar jullie vriendjes in Venezuela / Cuba / Iran etc.

 34. En hier zat geld van usona achter!

 35. Tip,eerst naar gegerecht,daarna een deurwaarder erop af,loonbeslag etctera,één nadeel de belastingbetaler zal voor deze rekeningen op draaien.

 36. Dit moet een lastercampagne zijn, want onze ministers zijn zo onschuldig als pasgeboren lammetjes en maken zeker geen schulden, he rita.

 37. Ga zo door. Nu Helmientje cs nog.

 38. zal wel een vergissing zijn Monk heeft het geld nog niet over gemaakt.

 39. heeft u nog recht op geld van openbare en politieke personen show it , laat het zien en hang het op.
  Liefst in de stad bij de kroegen waar ze feest vieren.

 40. waarom val ik nou weer niet om van verbazing…..goeie actie!!

 41. whaaaaa 1 pot nat whaaaa goede actie.