• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

curacao nieuws Vers KortjeCURAÇAO – De benzineprijs gaat maandag met 11 cent omhoog. Dat meldt het Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten (BTPU). Dat wil zeggen dat er bij de pomp 2,61 gulden moet worden betaald voor een liter benzine, in plaats van 2,50 gulden . Diesel zal met 1 cent stijgen, dat is 2,00 gulden per liter.

24 reacties op “Benzineprijs met 11 cent omhoog”

 1. Het is nu wel duidelijk, dat het BTPU volledig onder curatele van Schotte staat en ook deze prijsverhoging op advies van Schotte zelf is onder vermelding van drogredenen dat de olieprijzen zijn gestegen, terwijl dat juist het tegendeel is. Wat zit hier nu weer achter, Gerrit?

 2. US Gasoline Prices Now Cheaper Than a Year Ago

  After dropping for most of the month, gasoline is now cheaper in much of the U.S. than it was a year ago.

  That hasn’t happened in more than two years, and it could be part of a larger decline in gasoline prices that could lift consumer confidence ahead of the summer driving season.

  “Gasoline prices are right in your face,” said Fred Rozell, retail pricing director at the Oil Price Information Service. “It’s something you have to spend money on every week. If prices continue to decline, people will feel better.”

  Pump prices have dropped by 9 cents a gallon since the first week of April to a national average on Tuesday of $3.85. A year ago, the average price was $3.86 per gallon. The price of gas is coming down now because crude oil prices are lower and refineries, which turn crude into gasoline and other refined products, are getting back up to speed

  En onze vriend Schotte beweert dat alles duurder is geworden?? LEUGENAAR!

 3. Zijn we nu nog niet klaar met de verhogingen. Hoorde VanDis (mijn grootste…….) Nee Abraham Mossel niet vriend. Maar L.L. zeggen dat het nog niet genoeg was nu de funmiles er uit liggen en de mensen toch nog masaal naar Curoil gaan. Er moet nog zeker een gulden op, we moeten de NL trent houden en het gepeupel( volk) eerst kaal plukken, dan kunnen we verder met onze zaak, (complete machtsovername zoals Chavez ons heeft uitgelegd) Nog even door bijten met de Centrale Bank en we zijn klaar. O jee we vergeten wat. We moeten wel zorgen dat alle pers onderdelen naar onze berichtgeving werken en alleen publiceren wat wij willen.

  Een klein senario wat ineens bij me opkwam hoe dit alles in hemelsnaam mogelijk is. Maar we moeten eens alles op een rij zetten wat o.a. MFK/MAN/PS etc. aan veroordelingen heeft en inmiddels vrij gekomen corruptie.
  Net die van Constantie-Scoop in de publicatie.
  Geen Lik Op Stuk mail maar een waarneming van een oplettende burger.

 4. een van de beloften van Cooper was dat de benzine prijzen drastisch om laag gaan als hij gekozen werd.
  een hoop beloften tijdens verkiezingen en de gemiddelde snack antilliaan trapt daar in.

 5. @abraham. tja we kunnen er niets aan doen.. als de mensen zo ook dachten in Libie, Egypte en Tunesia dan zaten die dictators daar nog steeds..

  maarja het schijnt Caribbische geschiedenis te zijn. Dominca,Grenada en Antigue hadden bv ook zeer corrupte eerste presidenten..

 6. Laten we ff normaal doen en denken,is de bevolking nu al de motmeldingen van Shotte vergeten die moeten op de een of andere manier toch worden terug betaald,nou dat mogen wij het volk dus doen,wij betelen zijn leningen die hij bij van Dis heeft afgesloten om aan de macht te komen,we hebben het wel door maar doen er niks aan.

 7. En weer zie ik Cooper als een straatschoffie lachend over die Amerikaanse benzinepomp hangen.

 8. Ik werk bij Shell in Nederland, en hier gaan de prijzen weer omlaag….

 9. geweldig nieuws om te zien na deze prachtige dag de mei maand wordt weer een rustige dag om op de weg te lopen en te fietsen green green curacao !!

 10. Duidelijk dat de Directeur van het Bureau Telecommunicatie, Post en Utiliteiten (BTPU), de heer Joao de Canha, naar de pijpen danst van zijn baas G. Schotte. Maar goed wij pikken alles maar terwijl de laatste maanden de olie prijs constant fluctueert rond de $ 100 dollar, wie is er nu gek????

 11. Wel opvallend dat sinds 10-10 de benzine prijs zo is gestegen terwijl de president nauwe banden heeft met benzinestations…

 12. Zie je wel Deze regering doet zijn best voor het VOLK!!!

 13. de nummertjes van de mp moet de bevolking duur betalen.

 14. Nou waarom reageren mensen als dombo, rita en R. Willems nooit in deze topics???

 15. Internationaal is deze beweging niet te zien. De olieprijs was eind februari hoger dan nu.
  http://www.marketwatch.com/investing/future/crude%20oil%20-%20electronic
  Ik neem aan dat we straks Schotte met zijn entourage en hoffotograaf in zijn glimmende pak bij de pomp zien om de nieuwe cijfers te onthullen bij een Vddijs station? Of moet hij weer snel van het eiland om aan zijn relatienetwerk te werken?

 16. Maak je maar geen zorgen zij Jamalolien al ,ze weten wel hoe ze het gat van 23.3 miljoen dicht krijgen

 17. maak je maar geen zorgen, ze weten wel hoe ze het gat van 23.3 miljoen dicht krijgen.
  hahaha snik snik

 18. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT,

 19. @Edgar inderdaad. Het stinkt aan alle kanten (en met name uit de pijpen van de Isla).

 20. Zover ziijn we nog niet, zitten nu op 1.11 euro voor de benzine en 0.85 euro voor de diesel. Maar relatief gezien (in verhouding tot de salarissen) zijn we bijna op gelijke voet.
  En het blijft voor mij vreemd dat uiterst goedkope Venezolaanse olie hier wordt geraffineerd en dan ineens een fortuin kost, terwijl het deel wat wel terug gaat naar Venezuela spotgoedkoop blijft. (en dan heb ik het niet over het belastingdeel).

 21. SERIEUS?! Wordt dit gewoon een wekelijkse gewoonte?!

  Als we met de benzine prijs naar Nederlandse taferelen gaan, mogen de slarissen net zo hard mee groeien.

 22. Was toch een punt in MFK’s partijprogramma om de benzineprijs niet te verhogen?
  Ik heb nog nooit zoveel verhogingen meegemaakt.
  niet verwonderlijk met de VANDDIS minnares van de premier en de hoeveelheid geld dat deze overheid erdoor jaagt.

 23. En de benzine zou dalen toch.. LEUGENAARS!!!

 24. Ja hoor, gooi er maar weer 11 cent boven op bij de benzine!!

  Hoeveel verhogingen hebben we de laatste tijd wel niet gehad?

  In 1 maand tijd is de benzine van 2,38 naar 2,61 gegaan
  Een stijging van 0,38!!

  Kom op, waar gaat dit over..