• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De politie op Bonaire kreeg vannacht om 02.06 uur een melding dat er een ongeval had plaatsgevonden op de Kaminda Turistiko. Een auto met vier mensen was van de weg geraakt en van de rotsen in zee gevallen. Eén van de inzittende, G.L.B. geboren te Curaçao in 1993, is kort na het ongeluk overleden.

De ambulancedienst heeft de vrouw G.L.B. ter plaatste gereanimeerd, waarna zij onderweg naar het ziekenhuis is overleden. De andere drie slachtoffers zijn ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Oorzaak
Het gaat om één man, geboren op Bonaire in 1992 en een man geboren in Nederland in 1994 en één vrouw, geboren op Curaçao op 1993. Waarom de bestuurder de macht over het stuur is verloren is op dit moment nog niet bekend. De Verkeersafdeling heeft de zaak in onderzoek.

5 reacties op “Dodelijk verkeersongeval op Bonaire”

 1. @TeamCare,

  Geen verlichting daar en ze reden terug op een eenrichtingsweg en dus tegen het verkeer in. Tragisch met een maar………………..

 2. Het is mogelijk dat men uitweek voor een ezel of ander dier en niet door had dat de weg ophield??? Is er straatverlichting??

 3. Aub een Google Earth image van de Kaminda Turistiko …

 4. Mijn gedachten gaan uit naar de nabestaanden van betreffende jonge dame, die hun dierbare verloren hebben in dit tragische ongeval. Heel veel sterkte om dit verlies te dragen. R.I.P. G

 5. 18, 19 en 20 jaar.

  We mogen geen overhaaste conclusies trekken maar een test op alcoholwaarden in het bloed zou geen overbodige luxe zijn als we de oorzaak van dit onderzoek gaan achterhalen.