CURAÇAO – Minister Charles Cooper (Ruimtelijke Planning) is onlangs een kijkje gaan nemen bij projecten die zijn afgerond zoals het herstel van twee wegen. Het betreft de weg van Skèrpènè die de Caracasbaaiweg kruist richting Seru Loraweg en de Lyraweg die de Seru Loraweg kruist richting Perseusweg.

Behalve deze twee afgeronde projecten is Cooper ook polshoogte gaan nemen bij de werkzaamheden aan de weg die de Andres Bellweg en de Comanchestraat verbindt, het stukje weg dat Groot Kwartier en Brievengat met elkaar verbindt.

5 reacties op “Cooper bezoekt afgeronde projecten”

  1. Verdient hij niet het lintje?of komt meneereerdaags op mijn operatietafel?

  2. ALS het maar bij/in de Fa/Vri.blijft.

  3. Zo, wel 2 projecten afgerond. Het moet niet gekker worden.

    Binnenkort zeker weer een televisietoespraak van Schotte om deze geweldige prestaties bekend te stellen. Cooper mag er als schoothondje bijzitten en komt slechts af en toe in beeld met zijn inmiddels te kleine colbertjasje.

  4. En het restaurantje waar Jacinta mee bezig is op Boca Sami en op naam van meneer Schoop, want het konj niet op haar naam dus een mariage a raison.

  5. oh ja en het project bij de weg van L’Aldea was van deze regering hey. Schotte’s restaurantje moet wel goe dbereikbaar zijn natuurlijk.. van de belastingbetalers betaald natuurlijk. Nietdat de weg bij Jan Doret, Boca Sami, Montna etc slechter is, maar ok