• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Bij de politiecentrale kwam zaterdag een melding binnen dat drie mannen een huis in Gibraltar waren binnengegaan en de bewoner op zijn hoofd hadden geslagen. Er waren nog drie soortgelijke incidenten deze week en deze zaken worden nu onderzocht.

 
De man die in het huis in Gibraltar op zijn hoofd was geslagen, wordt in verband gebracht met een man die later op de zaterdagochtend aan de Rooseveltweg werd aangetroffen ter hoogte van een zaak die auto-onderdelen verkoopt. Hij had een wond aan zijn hoofd die veroorzaakt was door een klap.

Bedreigd en geslagen
In een huis in Seru Foruna Bieu zouden drie mannen ook een huis zijn binnengedrongen. Dit kreeg de politie later op zaterdag door. Daar hebben de drie mannen een mannelijke bewoner bedreigd en daarna met een voorwerp op zijn hoofd geslagen. De man moest naar de poli voor behandeling.

Verdachte aangehouden
Onbekenden zouden op zondag een huis in Noord Sapaté zijn binnengegaan. Zij hebben vernielingen aangebracht en diefstal gepleegd. In verband met alle voorvallen heeft de politie op woensdag rond 19.30 uur een 36-jarige man als verdachte aangehouden. Zijn rode Ford Escort is in beslaggenomen.

Huis in brand
De politiecentrale kreeg gisteren de melding dat enkele mensen het huis in Gibraltar in brand probeerden te steken. Toen de politie ter plaats was, stond het huis al helemaal in brand. De brandweer kon het vuur doven, maar het huis was helemaal afgebrand. Deze zaken worden nu onderzocht.

6 reacties op “Huizen vernield en bewoners bedreigd”

 1. en kom niet aan Wiels dat het aan makambas of illegalen ligt, want de gevangenis zit vol met jouw yu’i korsou!

 2. 2e JAMAICA !!!!!

 3. wilsoe heeft gelijk,omdat er al 1 overval per dag is of 1 in de 2 dgn,kan de criminaliteit niet meer toenemen,anders zit je op 2 overvallen per dag…dus hij heeft gelyk;de criminaliteit neemt niet toe,blijft steken op 1 overval per dag,of 1 overval in 2dgn…dus het is gewoon kommer en kwel op het eiland,en elke dag kun je de pineutt zijn

 4. Durft Wilsoe nu nog steeds te zeggen dat er geen ‘toename’ van de kriminalidat is. Waar blijft roeptoeter Wiels nu. Of vindt hij het allemaal ‘heel gewoon’ wt hier gebeurt.

 5. Hoe primitief kan een crimineel zijn …….. Welkom op Crimicao!

 6. Hm, zal me niets verbazen als daar binnekort een grote supermarkt ofzo gebouwd wordt. Bij Veeris werd dat houten huis ook toevallig afgebrand en nu gaan ze dat megawinkelcentrum bouwen. Toeval???