• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister George Jamaloodin zegt dat er geen vuiltje aan de lucht is als het gaat om de begroting. Het tekort van 23.3 miljoen over 2011 wordt weggewerkt en het beleid om de overheidsfinanciën voor 2012 in toom te houden staat klaar. Dat zei de minister gisteren tijdens de persconferentie van de ministerraad.

Jamaloodin haalde nog wel even uit naar de vorige regering, die volgens de minister schuldig is aan het huidige begrotingstekort.  Uit welke middelen het tekort weggewerkt gaat worden, lichtte Jamaloodin niet toe. “Maar er is geen reden tot paniek”, zei de minister.

Staten
Volgens de voorschriften van de Staten moet de begroting van 2013 voor 1 mei geaccordeerd en ingediend zijn bij de minister van Financiën. Maar tijdens de laatste openbare vergadering voor 1 mei, afgelopen woensdag, kwamen twaalf van de twintig Statenleden niet opdagen. Dit betekent dat de begroting niet voor 1 mei geaccordeerd kan worden, en er tegen de comptabiliteitswet is gehandeld.

Bekijk hier de voortgangsrapportage van minister Jamaloodin:

[scribd id=91513405 key=key-4z4ljpvo8d8kgds9vx3 mode=list]

20 reacties op “Jamaloodin: Geen zorgen over begroting”

 1. nog ff. amigoe 29 jl. blz 7. op st maarten is de benzine met 24 ct gedaald naar 2.49 en diesel kost nu 2.15. en daar is de belasting full erop.

 2. ik zou me ook geen zorgen maken. we krijgen toch binnenkort het geld van dos santos binnen en dat dekt een heleboel.

 3. Hij is verdachte in de zaak Bientu.. dus beter kan hij nu opstappen!

 4. jaja zelfs nu nog de schuld geven aan de vorige regering!!!!!!!!!!!!!! als je gewoon had gewerkt ipv gegraaid was er wat gebeurd maar nu weer schuld maken.. nemm je verantwoordelijkheid en klaag niet als een kleuter dat het weer aan een ander ligt.

  jij bent minister van financien dus de verantwoordelijke

 5. Deze regering heeft de begroting overgenomen van de vorige regering! Omdat ze zelf te druk waren met geld uitgeven en geen tijd/ verstand hebben om zelf een begroting te maken.

 6. Ik weet al hoe.. ze gooien gewoon de benzine prijs weer omhoog!

 7. hij zal wel voor de schulden van ons land , net als bij hem zelf een afbetalings regeling gemaakt hebben.

 8. Hmm ik hoor ze er nooit over dat de VORIGE regering voor de schuldsanering van de MILJARDENSCHULD hebben gezorgt waardoor deze regering met een schone lei kon begonnen maarja dat is nu wel op opgemaakt.

  op de begroting zal wel staan Dienstreizen 100 miljoen, onderwijs 1 miljoen educatie 1 miljoen politie 1 miljoen

 9. Als de kabinetsleden Jamaloodin en El-Hakim hun belastingschulden aflossen is er nog maar 20 miljoen tekort.

  Waarom ligt dit aan het vorige kabinet??? De schulden stonden op -0- en nu dit tekort?? Dat is enkel en alleen te wijten aan de huidige regering van graaiers, wereldreizigers en criminelen.
  SHAME ON YOU JAMALOODIN

 10. Zakkenvullers en boeven dat is het etiket wat geplakt mag worden op deze regering en hun colitiepartners, en Oh ja laten we vooral puppet-Godett niet vegeten.

 11. Nee natuurlijk geen zorgen, heeeeelemaal nergens voor nodig. Jamaloserdin maakt zich immers ook geen zorgen, dus wij ‘het volk’ hoeven dat ook niet te doen, toch?
  Of mischien stiekem toch wel een beetje?

 12. Ik dacht dat DEZE regering had gezegt dat ze moe werden dat er steeds naar het verleden werd gekeken terwijl ze het zelf maar blijven doen.. alles is de schuld van de vorige regering.. zeker ook dat Jamaloodin geen belastingen betaald maar wel lekker de stoere jongen uithangt in het uitgaansleven van Curacao. (en ik snap niet dat er dan dames zijn die op deze getrouwde vent vallen).

 13. De vorige regering heeft de schuldsanering geregeld.. De schuld kwam voornamelijk door de riante politieke levenslange pensioenen na een ultra korte carriere…
  Maar goed, Jamaloodin, Hakim en anderen gaan hun belastingen en premies betalen (of was de regeling dat die werd kwijtgescholden…waar blijft de klokkenluider…?) Schotte gaat zijn MOT zaken als inkomen aangeven, dan schieten we al op..
  Verder hebben we nog de Overheids NVs. Omdat die het slecht doen en geen dividend kunnen uitkeren, leggen we ze een `license fee` op. Die kunnen ze ook niet betalen, maar de OVERHEIDS financien van Jamaloodin kloppen weer. Daarna gaan we overheids NVs verkopen, zodat we ook volgend jaar weer geld hebben. Lekker het ene gat met het andere stoppen heet dat…

 14. Schotte, Jamalodin, Wiels, Constantia, Asjes, Cooper hahahahaha Maak je geen zorgen mensen, want dat doen wij ook niet hahahahaha hahahahaha Wat een joke hahahahaha Noemen ze onze vertegenwoordigers hahahahaha

 15. Geen enkel woord kun je meer geloven van de regeerders. Vanaf dag 1 van deze coalitie worden er namelijk leugens verteld. Dus ook dit verhaal zal wel weer niet klopppen.

 16. Jami gaat naar NL, hij gaat een Ideeén zak met geld brengen naar Wilders voor zijn optreden en het stekertje,dit houd in, wij(Sotteasio) zijn verlopig nog één jaar aan de macht,DUS zakken gevuld !!.Wiels wanneer ga jij je zakjes( die van Jasjes zijn al gevuld) vullen,jij krijgt van mij onder de tafel een bedrag van 3.5 miljoen als je de stekker er uit jAst.de valuta is nog ff onbekent??$

 17. Geen zorgen die zijn voor morgen?.Toch

 18. Dalakochi dat komt ervan als je iemand die broodjes met worst verkoopte en niet eens een Mavo 3 niveau kon afmaken, als je Minister van Financien bombardeert.

 19. Geen zorgen over de begroting zegt Jamaloodin. Nee, als hij en collega dief el Hakim hun mega belastingschulden betalen is er geen enkel probleem.

  Maar alleen de vakantiereizen van el Hakim slaan al een megagat in de begroting. Zijn laatste trip naar de totaal niet in ons eiland geinteresseerde oliesheiks heeft al weer meer dan 100,000 gekost.

  Dat heeft 10 10 10 ons gebracht: niets anders dan het grote graaien van Schotte cs.

 20. o ja het was de schuld van de vorige regering dat ze met 0 gestart zijn en nu op -23.3 miljoen staan