• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – In verschillende wijken op het eiland wordt de kraan even dichtgedraaid. Nutsbedrijf Aqualectra is bezig met onderhoudswerkzaamheden en zal de watertoevoer op bepaalde plekken tijdelijk uitschakelen. Maandag gaat in de omgeving van Bentura/Santa Rosa tussen 09.00 en 13.00 uur als eerst de kraan dicht.

Donderdag is de omgeving van Savonet/Koraal Maishi aan de beurt. Daar zal er tussen 09.00 en 13.00 uur geen water meer uit de kraan komen.

Informatie
Het nutsbedrijf biedt haar excuses aan voor het ongemak. Voor meer informatie over de wateronderbreking kan telefonisch contact worden opgenomen via telefoonnummer 4625968 of met de storingdienst op 0800-0135.

5 reacties op “Geen water uit de kraan”

  1. Het water is de afgelopen dagen niet lekker. Het heeft een bijsmaak dus hebben we vanmiddag maar een krat SPA gekocht. In ieder geval zijn ze aan het rommelen dus mijn advies is zo weinig mogelijk kraanwater drinken.

  2. @Linda wel slim bedacht? gewoon de kraan dicht en na een paar uur weer open draaien,geen hond die kontroleerd op deze vrienden van deze regering ,maar eind van de maand wel het loon toeslag briefje ingevuld met deze verkapte omkoperij krijg je ook de voor stemmers op je hand,wanneer word het volk eens wakker????.

  3. Slim over nagedacht ,geen water op Koninginnedag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iedereen is thuis,maken gebruik van douche,auto wassen,drinken enz,Dat word dan voor 09:00 uur weg of pas na 13:00 uur ,Thanx

  4. Sinds wanneer word er gewerkt op een feestdag !!?.o ja 250% loon toeslag.

  5. Waarom op Koninginnedag? Iedereen vrij en dus lekker thuis en de medewerkerers van A. krijgen 200% uitbetaald….