• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – De Curaçaose ondernemer Gwen Jansen doet mee met de actie van Stop Kindermisbruik, ‘Lock me up – Free a Girl.’ Tien dagen lang leveren bekende en onbekende Nederlanders hun vrijheid in voor de strijd tegen kinderprostitutie. Jansen laat zich twaalf uur opsluiten in een Indiaans bordeelhokje.

Jansen is zelf betrokken bij de organisatie: zij is lid van het comité van aanbevelingen van de stichting Stop Kindermisbruik. De hokjes bevinden zich in het restaurant THE RED SUN Amsterdam. 24 uur per dag zullen de hokjes worden bezet door de deelnemers. Het is de bedoeling dat de deelnemers gesponsord worden en het geld gebruikt wordt in de strijd tegen kindermisbruik.

Teller
Ook de op Curaçao geboren Jasmine Sendar en Jörgen Raymann, Fajah Lourens, Hind en Lauretta Gerards laten zich opsluiten om aandacht te vragen voor de erbarmelijke omstandigheden van minderjarige meisjes die gedwongen in de prostitutie werken. De teller van het bedrag van sponsors staat nu op 26,111 euro, de teller van Jansen staat op 1510,00 euro.

Aftrap
Vrijdag 25 mei om 20.00 uur is de aftrap van de actie en nemen de eerste deelnemers plaats. Op zondag 3 juni om 20.00 uur worden de laatste deelnemers bevrijd waarna de actie wordt afgesloten met de bekendmaking van het eindbedrag voor Stop Kindermisbruik. Bekijk de pagina van Gwen Jansen voor ‘Lock me up – Free a Girl’ hier.

Een voorbeeld van een hokje waar minderjarige prostituees in Indiase bordelen worden opgesloten Foto: Stop Kindermisbruik

1 reactie op “Gwen Jansen in ‘bordeelhokje’”

  1. Fantastisch! Veel succes met de actie gewenst!