• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Automobilisten in de ochtendspits op de Caracasbaai hebben het wel gezien, de achterkant van een truck die uit garage Luna Park stak. Volgens de politie is de truck om 08.19 uur de garage binnengereden.Volgens het Verkeersveiligheidsteam zijn er geen gewonden gevallen.

Het is nog niet bekend wat precies de oorzaak is van het ongeluk. Het team van Verkeersveiligheid is nog bezig met het onderzoek, zo meldt de politiecentrale.

Foto door Joey Violenes

6 reacties op “Truck rijdt Luna Park binnen”

 1. Het schijnt een zelfmoord actie te zijn. De bestuurder is zelfstandig ondernemer maar hij vergat zijn belastingen te betalen. NU heeft de belastingdienst beslag gelegt op zijn bezittingen. Dus deze ondernemer zei ja maar Hakim en Jamaloodin betalen ook geen belastingen.. tja belasting dienst meet met 2 maten..

 2. Ik hoop niet dat t instort.. prachtig mooi pandje, moet behouden blijven!
  Voor je t weet staat er straks weer een ugly nieuw pand met appartements.. 🙁

 3. Wel een vreemd gezicht hoor,en ze mogen van geluk spreken dat ze dicht waren,je zal er ff zitten met een drankje,leed niet te overzien.Hoorde dat de gene die de truck bestuurde hem niet op de handrem had gezet en de truck er alleen vandoor is gegaan.

 4. Heb het ook vanochtend gezien … Ik ben al benieuwd hoe ze die truck eruit krijgen, want het gebouw gaat instorten als er niet eerst steunpalen of zoiets wordt geplaatst…

 5. Was nog lekker aan het uitslapen..

 6. Lekker vroeg aan de borrel?