• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Minister George Jamaloodin (Financiën) zal binnenkort naar Nederland gaan. Dat meldt Amigoe. De minister zal Den Haag bezoeken, nu het kabinet in Nederland gevallen, om onder andere de nieuwe afspraken rondom de Belastingregeling voor het Koninkrijk (BRK) te bespreken.

De Curaçaose regering wil namelijk dat de afspraken voor de BRK door het demissionaire kabinet worden afgehandeld. De Nederlandse premier Mark Rutte heeft gisteren het ontslag van zijn kabinet aan de koningin aangeboden, nadat de PVV zaterdag de gedoogsteun voor het minderheidskabinet introk.

20 reacties op “Jamaloodin naar Nederland na val kabinet”

 1. http://www.petitions24.com/signatures/we_zijn_de_regering_en_criminaliteit_zat_op_curacao/start/100

  Zegt het voort

 2. Baba moet andere (persoonlijke) afspraken hebben op onze kosten, want er bestaan geen afspraken over het BRK, die afgehandeld moeten worden. Er zou een geheel nieuw BRK moeten komen, maar dat is geen lopende zaak, die afgehandeld moet worden en dat behoort zelfs hij te weten. Wie wil hij nou voor de gek houden.

 3. Ze hebben een tekort van 20 miljoen. Wellicht moet er even gebedeld worden.
  Nou, als in Nederland wonende YdK – hoe jammer ook – geen cent dus. Ik vertik het van mijn zuurverdiende geld het ongeregelde klupje uit de brand te helpen nadat ze eerst de ene na de andere YdK uit de NV’s flikkeren en giga achterstallige bedragen moeeten betalen.Laten zij eerst de bevolking van het Land informeren waar het geld allemaal naar toe gaat, behalve aan familie Wiels, DSantos e.a. die – oh onkunde – in RvC zijn geposteerd.
  Uiteraard gaat er nu een mailtje van mij richting van Gent, van Dam en van Raak om niet aan bedelarij toe te geven.

 4. STOP deze zinloze trip !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Onvoorstelbaar daar gaan weer minmaal 10.000 NAFjes in rook op en daarnaast zal deze Jamaarlolding ronduit worden uitgelachen en hooguit bij de koffiejuffrouw zijn verhaal kunnen doen.

  $$$$$$$$$$$$$ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,BASTA – BASTA – BASTA ………..$$$$$$$$$$$$$$$$$

 5. Het zoveelste snoepreisje! Ze kunnen deze regering omdopen tot toeristen regering .Er wordt steeds geklaagd, dat er geen geld is en dat 1000 en een maatregelen genomen moeten worden om te bezuinigen. Dit schijnt voor het Volk te gelden,maar niet voor deze regering .meneer jama zou echt wel een tel.gesprek kunnen voeren met de desbetreffende DEMISIONAIRE MINISTER of een email kunnen sturen,om te horen te krijgen ,dat deze kwestie nu niet meer behandeld kan worden. Ik hoop dat Ned .hem het bericht stuurt dat zijn bezoek nu geen zin heeft.

 6. Het zoveelste snoepreisje! Ze kunnen deze regering omdopen tot toeristen regering .Er wordt steeds geklaagd, dat er geen geld is en dat 1000 en een maatregelen genomen moeten worden om te bezuinigen. Dit schijnt voor het Volk te gelden,maar niet voor deze regering .meneer jama zou echt wel een tel.gesprek kunnen voeren met de desbetreffende DEMISIONAIRE MINISTER of een email kunnen sturen,om te horen te krijgen ,dat deze kwestie nu niet meer behandeld kan worden. Ik hoop dat Ned .hem het bericht stuurt dat zijn bezoek

 7. Hoe moeilijk kan ‘t zijn…

  Wikipedia>Demissionair is een beginsel in het Nederlandse staatsrecht en heeft betrekking op de uitvoerende macht. Demissionair is een synoniem voor ontslagnemend en duidt op de toestand waarin deze macht zich bevindt nadat zij haar ontslag heeft ingediend bij het staatshoofd.

  Een minister als individueel lid, of een regering als collectiviteit is demissionair indien deze niet langer het vertrouwen geniet van een meerderheid van de wetgevende macht en als gevolg hiervan haar ontslag heeft ingediend. Het gevolg hiervan is dat deze regering enkel nog de lopende zaken mag afhandelen en geen omstreden zaken mag behandelen.

 8. Zou het niet eens verstandig zijn om airport HATO eens dicht te spijker voor ministers!

 9. Zoveelste snoepreisje van de MFK. En weer wordt Curacao in Nederland vertegenwoordigd door iemand een ministerspost onwaardig. Heel Nederland weet inmiddels van de banden van Jamaloodin (en de MFK) met crimineel met dos Santos en zijn niet betaalde belasting- e SVB schulden en Aqualectra oplichting.

  Maar om positief te blijven: Jamaloodin reist zonder privefotograaf en zijn daggeldvergoeding van 500 euro per dag maakt hij miscchien wel over aan de belastingdienst.

  Hopelijk gaat hij op Schiphol wel door de 100 procent controle, wat ministers worden opHato niet meer gecontroleerd en de MFK heeft een reputatie op het gebied van drugssmokkel (Amerigo Thode).

 10. hoezo geld halen in Nederland we kunnen het toch zelf.

 11. Waarom anno 2012 geen mailtje, skype of telefoontje? Dat is in ieder geval een stuk goedkoper dan zo’n zinloos reisje, business class, 5 sterren hotel, luxe eten. Kosten minimaal NAF 10.000,-

 12. Het zoveelste snoep reisje van daze regering .

 13. wat een grootheidswaanzin….
  maar lekker buisnes claas reizen en een luxe hotel.
  kan hij zich weer eens lekker belangrijk voelen
  hij heeft toch geen enkel fatsoen, dus niemand zal hem in NL serieus nemen.

 14. wat een eigendunk….
  maar het mag wat kosten…

 15. Nu kan het nog…,Als Frente Sivil serieus genomen wordt, straks niet meer…

 16. Het plegen van een Telefoongesprek van ongeveer 1 minuut, geeft precies het zelfde resultaat !!

 17. Hmm ik denk niet dat ze een minister serieus nemen die over belastingen wil praten terwijl hij zelf zijn belastingen niet betaald!

 18. Voor de duidelijkheid Jamaloodin, een demissionair kabinet neemt geen besluiten anders dan door de 2e kamer daarnaar gevraagd. Nou heb ik het idee dat de 2e kamer Curacao niet als eerste onderwerp op de agenda heeft staan. Dus blijf lekker thuis in plaats van een snoepreisje waar niets te halen is.

 19. Een controversieel punt. Ga maar in de wachtkamer zitten, Baba.

 20. Gratis reisje, er valt niets te regelen jamalakuku, kost alleen maar geld